Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea joacă sub presiunea eliminării pe teren propriu în fața lui U BT Cluj-Napoca

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.05.2017

CSM CSU Oradea este la un pas de eliminarea din playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin. Campioana României este condusă cu 2-0 la general de U BT Cluj-Napoca în semfinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. Seria se mută acum în Arena Antonio Alexe, unde formația gazdă are nevoie de două victorii pentru a trimite în decisiv acest duel. Prima partidă de la Oradea dintre CSM CSU și U BT este programată luni, 8 mai, cu  începere de la ora 18:00, iar cel de-al va avea loc, dacă este necesar , miercuri, 10 mai, de la ora 20:15.

U BT Cluj-Napoca a arătat un nivel foarte bun la partidele de la Cluj-Napoca. În primul joc, elevii lui Mihai Silvășan au fost conduși cu 10 puncte înaintea actului decisiv, însă au șters acel ecart în mai puțin de două minute și au câștigat la final cu scorul de 86-73. Meciul secund a fost unul extrem de spectaculos și cu foarte multe puncte marcate. Trio-ul Moldoveanu, Dykes, Adamovic a marcat peste două treimi din punctele clujenilor, în timp ce eforturile lui Martin Zeno din tabăra adversă au fost în zadar. U BT Cluj-Napoca a câștigat meciul secund cu scorul de 103-96.

U BT Cluj-Napoca a rămas neînvinsă în actualul sezon în fața lui CSM CSU Oradea. Echipa lui Cristian nu a putut trece de formația clujeană în 7 întâlniri directe în acest sezon. Un meci în SuperCupa României, două în sezonul regulat, două în Top 6 și două playoff sunt succesele înregistrate în acest sezon de U BT Cluj-Napoca în fața lui CSM CSU Oradea.

Prima partidă dintre CSM CSU Oradea și U BT Cluj-Napoca va fi arbitrată de o brigadă de arbitrii formată din Mircea Șerban,  Laszlo Bukurești și Marius Epure.

Primul joc dintre CSM CSU Oradea și U BT Cluj-Napoca va fi transmis în direct la Digi Sport 4.

foto: Mircea Rosca/SportPictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!