Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea primește vizita liderului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.04.2018

CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu se întâlnesc în etapa a 3-a din faza a doua a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin. Partida este programată marți, 3 aprilie, în Arena Antonio Alexe de la ora 20:00.

Etapa a 3-a din Top 6 propune un nou duel de foc. CSM CSU Oradea primește vizita liderului, BC CSU Sibiu, echipă pe care nu a învins-o în acest sezon. Cele două au început perfect faza a două a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin și au înregistrat două victorii la rând. CSM CSU Oradea a învins pe BC SCM Timișoara în deplasare, iar în al doilea joc a câștigat pe teren propriu cu BCM U Pitești. De partea cealaltă, BC CSU Sibiu a debutat în Top 6 cu un succes o terenul lui BCM U Pitești, iar în etapă trecută a câștigat în fața celor CSM Steaua EximBank, după un adevărat thriller în final.

BC CSU Sibiu merge la Oradea pentru a-și menține seria impresionantă de victorii. Trupa condusă de Dan Fleșeriu are la activ în acest moment 11 victorii consecutive.O victorie pe terenul celor de la CSM CSU Oradea i-ar distanța pe sibieni la trei victorii de locul trei al clasamentului, ocupat în acest moment de echipa bihoreană.

În Arena Antonio Alexe se întâlnesc echipele care primesc cele mai puține puncte pe meci, Oradea încasează în medie 74.3 puncte pe meci, iar Sibiul 72.9. Cele două echipe se află și top-ul clasamentului la puncte marcate pe meci, fiecare cu aproape 89 de puncte marcate în medie pe joc. BC CSU Sibiu este liderul campionatului la patru capitole importante, recuperări, intercepții, puncte pe contraatac și second chance points.

În acest sezon BC CSU Sibiu a câștigat ambele partide cu CSM CSU Oradea, 83-76 în Sala Transilvania și 73-72 în Arena Antonio Alexe.

Partida de marți (03.04) dintre CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu va putea fi urmărită în direct la Digi Sport 4.

foto: Roby Boros

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    acuma se vede daca "avem cu ce!"
    Ori avem pretentii la Titlu si atunci batem fara emotii in meciul asta contra locului 1, ori jucam la spectacol si oferim spectatorilor un final "de infarct". Varianta sa luam iarasi bataie ca data trecuta nu intra in calcul!

    cu 6 ani în urmă (02.04.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Black_Mamba :

    Depinde si ce vrea Sibiul
    Nu cred ca incepe Achim, de pe acum, jocul de sah. Cred ca va fi "ori la bal ori la spital"

    cu 6 ani în urmă (03.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!