Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea primește vizita lui BC SCM Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.11.2016

Etapa a 7-a din Liga Națională de Baschet Masculin programează partidă dintre CSM CSU Oradea și BC SCM Timișoara. Meciul este programat astăzi, 12 noiembrie, în Arena Antonio Alexe.

Campioana României revine în Liga Națională de Baschet Masculin, după ce a disputat ultimele sale două partide în Basketball Champions League. CSM CSU Oradea a câștigat meciul de pe teren propriu cu Avtodor Saratov, iar la mijlocul săptămânii a cedat pe terenul lui Le Mans.

Timișoara se deplasează la Oradea după ce în etapa trecut a obținut o victorie clară pe teren propriu în fața lui Phoenix Galați, scor 93-76.

În confruntările direct, BC SCM Timișoara are un palmares pozitiv în fața lui CSM CSU Oradea, cu 15 victorii și 12 înfrângeri în fața orădenilor.

Partida de astăzi va arbitrată de o brigadă formată din Ciprian Stoica, Laszlo Bukuresti și Istvan Bertalan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!