Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea rămâne fără un om de bază

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
09.04.2018

Anunțul a fost făcut în această seară pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Muhamed Pasalic a fost diagnosticat cu fractură ce afecteaza functionalitatea degetului mare la mâna dreaptă (de aruncare). El va lipsi o perioadă îndelungată din angrenajul echipei, având sanse minime de a mai juca în acest sezon competitional.”

Pasalic a adunat în acest sezon de LNBM medii de 11.6 puncte, 2.5 recuperări și 4.3 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +14.3 pe meci. Bosniacul are procentaje de 63% de la 2 puncte, 50.4% din spatele semicercului și 86.4% de la linia de fault.

Martin Zeno este așteptat să revină pe teren în următoarele săptămâni, fiind aproape de sfârșitul perioadei de recuperare după accidentarea suferită la începutul campionatului.

*foto: Roby Boroș

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    cine zice ca asta-i sport "fin"...
    Nicolic baiatule, gata cu "joaca": contra lui Steaua dai minim 10 puncte si 5 pase ca sa le inchizi gura carcotasilor! Pana revine Zeno fa-l pe Achim sa aiba insomnii din cauza ca nu poate alege "cei sase straini"!

    cu 6 ani în urmă (09.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!