Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea se duelează cu U-BT Cluj-Napoca pentru un loc în finala campionatului

Valentin Todea

Valentin Todea
03.05.2016

CSM Oradea primește miercuri vizita celor de la U-Banca Transilvania, partida urmând a lua startul de la ora 18:00, fiind transmisă în direct de Digi Sport 3. Meciul din Arena „Antonio Alexe” este primul din seria ce contează pentru semfinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Combatantele de mâine seară se află în fața celei de-a șasea întâlniri directe din acest sezon, duelul Oradea vs. Cluj devenind un adevărat derby în ultimii ani. Cea dintâi încleștare din stagiunea 2015/2016 a avut loc în octombrie 2015, atunci când elevii lui Marcel Țenter s-au impus în deplasare cu 67-68. Au urmat mai apoi două partide în Polivalenta clujeană, gazdele având câștig de cauză de fiecare dată, 75-62 în decembrie și 87-85 în luna martie. În ultima etapă din sezonul regulat, roș-albaștrii au trecut acasă de trupa de pe Someșul Mic cu scorul de 84-77.

Ulterior, Filip Adamovic și compania au dispus de bihoreni cu 82-75 în finala Cupei României, chiar pe terenul acestora.

Pentru a ajunge în acestă fază a competiției, grupările au învins cu 3-1 la general în sferturi oponentele care le-au stat în cale. CSM CSU Oradea a eliminat pe Phoenix Galați iar U-BT pe CSU Atlassib Sibiu.

La capitolul meciuri directe, formația din Cluj-Napoca conduce cu 23-9.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!