Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea se impune în fața lui BC SCM Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.03.2017

CSM CSU Oradea a abținut al 5-lea succes în faza secundă a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin. Campioana României a trecut pe teren propriu de BC SCM Timișoara cu scorul de 82-72 (26-16, 16-14, 22-22, 18-20).

Partida a început într-o notă echilibrată, iar cele două echipe au mers umăr la umăr în primele minute ale actului inaugural. Gazdele s-au desprins, oaspeții au revenit însă la finalul sfertului CSM CSU Oradea avea să câștige primul sfert cu scorul de 26-16. CSM CSU Oradea a rămas la timona partidei și a păstrat diferența în jurul a 10 puncte. La pauză scorul avea să fie 42-30 pentru CSM CSU Oradea. Timișoara a arătat mai bine după pauză și a revenit la doar o posesie în fața campioanei, 55-52 cu două minute rămase din sfertul trei. Oradea a răspuns în stil de mare campioană și a înaintea sfertului avea 12 puncte avantaj. În ultimul act, Oradea a preluat total controlul, iar singurul lucru pe care Timișoara l-a putut fac a fost să limiteze proporțiile scorului. La final CSM CSU Oradea s-a impus cu scorul 82-72.

Sean Denison a fost cel mai bun om al meciului cu 17 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Will Franklin a încheiat 15 puncte, 6 pase decisive și o recuperare, iar Andrei Mandache a acumulat 13 puncte, 3 pase decisive și o recuperare.

La BC Timișoara, Ionuț Drăgușin, Octavian Popa Calotă, Lucas Tohătan și Nikola Otasevic au încheiat fiecare cu câte 11 puncte. Alin Andrieș a contribuit cu 10 puncte.

8 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ARK :

    oradea
    Ati gasit o echipa pe care o puteti bate ?

    cu 7 ani în urmă (24.03.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ARK :

    oradea
    Ati gasit o echipa pe care o puteti bate ?

    cu 7 ani în urmă (24.03.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian
      Karma will be a bitch.

      cu 7 ani în urmă (24.03.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Au gasit sa bata o echipa care parca are o victorie rasunatoare in playoff si anul trecut au gasit sa castige campionatul dupa ce au batut si U si nasul lui U. Ca sa nu mai discutam cele doua eliminari categorice din playoff in ultimi ani...exceptand cupa de anil trecut, au cam gasit sa castge toate meciurile decisive cu U.

      cu 7 ani în urmă (25.03.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      In 1-6 nu in playoff...

      cu 7 ani în urmă (25.03.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Free, ca de obicei, scurt si la obiect, felicitari. Mie se pare ca site-ul asta imi joaca feste cand vine vorba de postat. Chiar daca e vineri seara, nu sunt beat.

      cu 7 ani în urmă (25.03.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Karma will be a bitch, boss. Sanatate.

    P.S. La o adica e una care v-a executat recent, nu?

    cu 7 ani în urmă (24.03.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Sincer am respect pentru uni fani de U Bt.Aș putea spune Saratov,Kataja,Rishon.Felictiări U Bt pt Europa.Scuzăma suntem Campionii.

    cu 7 ani în urmă (24.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!