Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea, sold out în 9 minute pentru meciul 3 al finalei LNBM cu CSU Sibiu

Eduard Popa

Eduard Popa
31.05.2019

CSM CSU Oradea, sold out în 9 minute pentru meciul 3 al finalei LNBM cu CSU Sibiu

oradea sibiu finala

CSM CSU Oradea a luat un avantaj extrem de important în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin, sezonul 2018/2019, în fața celor de la CSU Sibiu, după ce au câștigat ambele meciuri din deplasare, din Sala Transilvania.

Astfel, biletele rămase pentru Sala Toni Alexe din Oradea au fost puse în vânzare a doua zi după al doilea meci și s-au epuizat în doar 9 minute! Drept urmare, orădenii au luat decizia să instaleze un ecran gigant în mijlocul orașului, la Piața Unirii, la fel cum au procedat și anul trecut în timpul finalei câștigate cu CSM Steaua Eximbank.

Oradea va căuta să câștige al treilea titlu în patru ani. Meciul 3 al seriei dintre CSM CSU Oradea și CSU Sibiu se joacă duminică, 2 iunie, de la ora 19:00. Partida se va juca de la ora 19:00 și va fi transmisă pe Digi Sport 4.

*foto: Roby Boros

8 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    când omul îsi pierde simţul ridicolului...ia 3+0 şi intră în istoria FRB
    Achime bagă-l domle' pe Barnette duminică, să le dăm suta şi să-i trimitem acasă răcoriţi bine via-Felix pe plângăcioşii din staff-ul CSU! Pe lângă că geme Sala de pe acum de plină ce va fi la meciul 3, parcă văd că Piaţa Unirii va fi şi ea plină ca Bucureştiul azi la sosirea Papei, mai vin glumeţii ăstia cu filmul "Pixelul-galben-albastru" şi cer să ce...? A făcut cumva Sere plângere că ne-aţi bătut în Cupă? S-a agitat Achim în primele două meciuri? Chiar ducea cineva lipsa comportamentului tip tabloid? După bătaia pe care le-o dăm duminică urmează plângere la CEDO?

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • BC CSU Sibiu clamun:

      mailman
      daca asta este comentariul tau, la articolul de mai sus, nu stiu ce as putea sa-ti mai cer? normal era sa zici ca orice fan sibian ar fi bine primit in mijlocul vostru ca sa vedeti meciul impreuna. dar noi suntem ciobani, frustrati si toate invectivele pe care ni le aruncati pe aicea. voi sunteti sfintii de pe icoana primita de sanctitatea sa de la patriarhul daniel.

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      !
      Dati-ne ma 30, 40 , 50 , 60 de puncte diferenta, care e problema ? crezi ca o sa intram in pamant de rusine ? S-a umplut forumul asta cu toti habarnistii si fustratii. De abia astept sezonul viitor cand va va veni randul sa comentati despre arbitraj ca o sa iasa caterinca asta imputita pe nas la toti.

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • CSM CSU Oradea Dario:

      !
      Sunteti penibili! ASEHOTII!

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • BC CSU Sibiu clamun:

      !!
      intotdeauna hotul striga hotul. apropo fuguta dupa apa, sa nu-ti uiti medicamentele

      cu 4 ani în urmă (31.05.2019)
    • CSM CSU Oradea andreiuts93:

      claumun
      ...la fel cum frustratul striga frustratii?

      cu 4 ani în urmă (01.06.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Dario :

    !
    CSU GEORGESCU SIBIU = ASEHOTII SIBIU
    Maturam cu voi parchetu si duminica!Voi numai sa depuneti memoriu la FRB una dupa alta!Penibilii!

    cu 4 ani în urmă (31.05.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Un monument de prostie !
    nu iti gasesc o alta descriere :)

    cu 4 ani în urmă (01.06.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!