Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Mediaș a câștigat la Voluntari după prelungiri

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.11.2018

CSM Mediaș a ajuns la 5 victorii în actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin, grupa valorică B. Echipa de pe Târnava Mare a învins pe terenul principalei rivale din grupa valorică, CSO Voluntari, cu scorul de 87-84 după prelungiri.

Prima repriza a meciului din sala Gabriela Szabo a aprținut medieșenilor, care au câștigat primele două sferturi și aveau 8 puncte avantaj la pauză, scor 33-25. Elevii lui Eugen Ilie au intrat cu o altă față de la cabine și au reușit un parțial de 24-10 în sfertul trei, prin care treceau în avantaj. În sfertul patru a existat un echilibru, în care a avantajul a trecut dintr-o parte în alta. Aaron Nwankwo și-a dus echipa în față după două libere transformate, ca mai apoi Milan Vulic să trimită meciul în overtime, chiar dacă după reușita sârbului fiecare echipă a mai irosit câte un atac. În repriza suplimetară, CSM Mediaș a condus iar gazdele au alergat după egalare. Nicoară și Simovic au dus echipa oaspete la 4 puncte avantaj în ultimul minut de joc. Popovic a reaprins speranțele gazdelor dar totul s-a încheiat după ce Vulic a înscris o liberă iar Nwankwo a comis un turnover.

Titus Nicoară a fost cel mai bun jucător al partidei cu 21 de puncte, 9 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție și un turnover. Extrema de forță a marcat 8/15 de la 2 puncte, 1/3 de la 3 puncte și 2/2 de la linia de libere. În cele 36 de minute petrecute pe parchet, Titus a acumulat un indice al eficienței de 23 de unități și un +4 la capitolul „+/-”. Pentru Titus Nicoară, prestația de la Voluntari a fost cea mai bună a sezonului 2018/2019.

La CSM Mediaș s-a mai remarcat Andrija Simovic cu 18 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. Dragoș Andrei a terminat cu 13 puncte iar Milan Vulic cu  10.

Svetozar Popovic a fost aproape de un triple-double după ce a terminat cu 30 de puncte, 11 recuperări și 7 pase decisive.Aaron Nwankwo și el în double-double cu 23 de puncte și 18 recuperări, în timp ce Trey Ziegler a marcat 18 puncte.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!