Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Mediaș atinge suta de puncte la Brăila

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.11.2018

CSM Mediaș a obținut o victorie facilă în etapa 4-a din Liga Națională de Baschet Masculin, grupa valorică B. Echipa de Târnava Mare s-a impus pe terenul celor de la Cuza Sport Brăila cu scorul de 100-68, diferență conturată în partea secundă a meciului de la Dunăre.

Echipa gazdă a început bine partida și conducea cu 8-2 după primele două minute de joc. Brăileni au rămas în față pe tabelă până după jumătatea actului inaugural. Finalul de sfert i-a aprținut lui Stefan Sajin, cel care marca 8 puncte și îi oferea lui CSM Mediaș avantaj după primele 10 minute de joc, 23-15. Echipa lui Mihai Popa și-a creat un ecart din două cifre, după 5 minute scurse din sfertul secund. Finalul de repriză avea să aparțină de această dată echipei gazdă, care prin reușitele lui Sava, Movileanu, Voiculeț și Chiriac intra la cabine cu un deficit de doar un punct, 43-42 pentru CSM Mediaș.

CSM Mediaș a avut nevoie de doar două minute după revenirea pe parchet pentru a-și crea din nou un avantaj din două cifre, 52-42, după 5 puncte venite rapid de la Vulic și alte 4 de la Sajin. Movileanu a încercat să-și țină echipa în joc și după o triplă reducea handicapul la 7 puncte, 54-47. Până la finalul sfertului trei, oaspeții reușeau să marcheze de două ori mai multe puncte decât Brăila și scorul după 30 de minute de joc era 70-55. Ultima secvență de joc a fost dominată și mai clar de CSM Mediaș, cu Kareem Storey în prim plan. Nicolas Barbu avea să închidă tabelă la scorul la 100-68 pentru CSM Mediaș în deplasarea de pe terenul lui Cuza Sport Brăila.

Kareem Storey a fost cel mai bun jucător al meciului cu 24 de puncte, 6 pase decisive, 5 intercepție, o recuperare și un capac. Stefan Sajin a înregistrat un doubl-double cu 21 de puncte și  13 recuperări. Andrija Simovic a terminat cu 18 puncte și 8 recuperări, în timp ce Milan Vulic a marcat 13 puncte iar Titus Nicoară 10.

Adrian Movileanu a fost principalul remarcat la gazdelor cu 21 de puncte. Andrei Sava a contribuit cu 12 puncte iar Andrei Damian și Vlad Chiriac cu câte 11 puncte fiecare.

După aceste rezultat, CSM Mediaș ajunge la un record de două victorii și o înfrângere, în timp ce Cuza Sport Brăila are 0-3 la general.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!