Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Mediaș obține primul succes în Grupa Galbenă

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.03.2019

CSM Mediaș a obținut prima victorie în faza a doua a campionatului din Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2018/2019. Echipa antrenată de Mihai Popa a trecut pe teren propriu de Athletic Constanța cu scorul de 79-73, la capătul unui meci disputat.

Medieșenii au început destul de slab meciul iar Athletic Constanța a preluat inițiativa încă din start. Înaintea ultimului minut din actul inaugural, oaspeții aveau un avantaj de 9 puncte. Simovic și Storey au redus din deficitul gazdelor la finalul primelor 10 minute de joc, când tabela din Sala Sporturilor din Mediaș indica scorul de 24-20 pentru constanțeni. CSM Mediaș a revenit perfect la reluarea jocului iar Vulic și Nicoară cu 5 puncte la rând duceau gazdele în față. Până la pauză, formația de pe Târnava Mare nu a mai cedat conducerea dar la pauză avea doar 4 puncte avantaj, scor 46-42.

Repriza secundă de la Mediaș a fost una echilibrată și cu mult mai puține puncte marcate. Athletic a revenit la conducere după primul sfert, în finalul celui de-al treilea, prin reușita lui Deondre Ray. Oaspeții nu au mai marcat până la finalul sfertului iar Nicoară și Sajin ofereau medieșenilor 5 puncte avantaj înaintea sfertului decisiv, scor 62-57. Reușitele lui Oprean de la distanță în startul ultimul act i-au dus oaspeți din nou în față. Gazdele au răspuns cu 8 puncte marcate la rând prin care preluau din nou frâiele jocului. Constanțenii nu au cedat și au rămas aproape dar gazdele au luat deciziile mai bune pe final iar Vulic a închis meciul de la linia de fault. Scor final 79-73.

Titus Nicoară a fost cel mai bun om al meciului cu 23 de puncte și 14 recuperări. Andrija Simovic a terminat partida cu 22 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Kareem Storey a contribuit cu 13 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive iar Milan Vulic cu 12 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive.

Brandon Lockhart a fost principalul marcator al oaspeților cu 16 puncte, plus 4 pase decisive și o recuperare. Daniel Mâinea a terminat cu 15 puncte iar Ray și Andrieș au adăugat fiecare câte 10 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!