Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Mediaș vs Athletic Constanța, meciul etapei în grupa valorică B

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.11.2018

CSM Mediaș primește vizita celor de la ABC Athletic Constanța în etapa a 5-a din grupa valorică B a Ligii Naționale de Baschet Masculin - ediția 2018/2019. Partida va demara vineri, 9 noiembrie, de la ora 18:00 în Sala Sporturilor din Mediaș.

Echipa antrenată de Mihai Popa are un test important pe teren propriu, la primul meci după ce a fost depunctată. Cu două victorii și o înfrângere dar și cu un meci mai puțin disputat, formația de pe Târnava Mare are 4 puncte în clasament, cu unul mai puțin decât Athletic Constanța, echipă care are la activ o singură victorie și trei înfrângeri.

CSM Mediaș revine pe teren propriu după ce etapa trecut a obținut o victorie facilă cu scorul de 100-68 pe terenul lui Cuza Sport Brăila. Pentru echipa din Mediaș este abia al doilea meci pe teren în acest sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin. În precedentul joc pe teren propriu, medieșenii au cedat în fața șui CSO Voluntari cu scorul de 80-73.

ABC Athletic Constanța se deplasează la Mediaș după ce în etapa trecută a pierdut pe teren propriu cu CSO Voluntari, scor 84-74. Echipa de la malul Mării Negre a reușit să treacă doar Cuza Sport Brăila până în acest moment al sezonlui din LNBM, gurpa valorică B.

CSM Mediaș și ABC Athletic Constanța s-au întâlnit în premieră în acest sezon pe prima scenă a baschetului românesc. Partida desfășurată la Constanța a fost câștigată de formația de pe Târnava Mare cu scorul de 83-77. Cele două cluburi s-au mai întâlnit și în stagiunea trecută dar în liga secundă, atunci ABC Athletic Constanța câștiga ambele dueluri.

Partida de la Mediaș va fi arbitrată de o brigadă de arbitrii formată din Sorin Drugău, Istvan Bertalan și Marius Epure, comisar din partea FRB, Constantin Ioan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!