Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea, ȋn căutarea revanșei cu CSU Atlassib Sibiu

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
25.10.2014

Liga Națională

Etapa IV

Duminică, 26 octombrie, ora 17:30

Sala "Transilvania" din Sibiu

1-1 Fișa meciului 1-2

Confruntarea dintre CSU Atlassib Sibiu și CSM Oradea, care va avea loc mâine, pe parchetul Sălii "Transilvania" din Sibiu, se anunță una extrem de interesantă. Orădenii vor juca cu gândul de a-și lua revanșa, după eliminarea din Cupa României, când sibienii s-au impus la o singură posesie diferență atât ȋn tur, cât și ȋn retur. În timp ce “galben-albaștrii" doresc să se revanșeze ȋn fața proprilor suporteri, după prestația mai puțin reușită din partida cu Asesoft Ploiești.

Vicecampioana României, CSM Oradea, nu traversează cea mai bună formă. Eliminată din Cupa României, formația antrenată de Cristian Achim are două ȋnfrângeri consecutive. Etapa trecută a suferit un eșec usturător la Cluj, fiind pulverizată de "U" Banca Transilvania Cluj-Napoca cu scorul de 94-60.

Mai mult de atât, orădenii se confruntă în continuare cu probleme medicale. Ţibîrnă este indisponibil pentru mai mult timp. Guţoaia şi-a reluat antrenamentele şi a jucat în meciul echipei secunde CSM U 2 Oradea cu U BT 2 Cluj-Napoca, dar nu este încă la potenţialul fizic obişnuit. În plus, Daniel Popescu acuză si el probleme la tendonul lui Ahile.

După 21 de confruntări directe ȋntre CSU Sibiu și CSM Oradea, formația de pe Cibin se află ȋn avantaj. Echipa condusă de tehnicianul Miodrag Perisic are la activ 12 victorii ȋn fața formației din Oradea. Duelul ultimelor șase partide directe este câștigat tot de CSU Sibiu, care dispune de 4 victorii și 2 ȋnfrângeri.

Cel mai bun marcator de la CSU Sibiu este căpitanul formației, Milos Bojovic, care a ȋnscris 35 de puncte, ȋn două meciuri, iar de la CSM Oradea, cel mai ȋn formă este Daniel James Dillon, marcator a 38 de puncte și autor a 22 de pase decisive, contabilizate de acesta ȋn trei partide.

Partida va fi condusă de brigada de arbitri Laurenţiu Grigoraş, Bertalan Istvan, Dragoş Nicolae, iar comisar FR Baschet va fi Romi Stănciulescu.

Ȋntâlnirea dintre CSU Sibiu și CSM Oradea, din cadrul etapei a IV-a din Liga Națională de Baschet masculin, se va disputa ȋncepând cu ora 17:30, ȋn Sala "Transilvania" din Sibiu.

*Foto: Silvana Armat/Turnul Sfatului

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!