Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea are o misiune ușoară în fața “lanternei roșii”

Marius Petri

Marius Petri
21.03.2014

Liga Națională

Etapa a XXIV-a

sâmbătă, 22 martie

ora 18:00

Arena "Antonio Alexe"

17-6 Fișa meciului 1-22

CSM Oradea și CS Farul Constanța se înfruntă sâmbătă de la ora 18:00 pe parchetul sălii “Antonio Alexe” în cadrul unui meci contând pentru etapa a XXIV-a din Liga Națională de baschet masculin. După ce au câștigat în tur cu 95-53, este de așteptat ca elevii lui Cristian Achim să bifeze o victorie fără emoții în ultimul meci în fața propriilor suporteri din sezonul regulat.

Situată pe locul 3 în clasament, cu 40 de puncte și cu un bilanț de 17 succese și 6 eșecuri, echipa gazdă luptă pentru poziția fruntașă a Ligii. Principalele rivale, CSU Sibiu și Asesoft Ploiești, se află la un punct distanță, însă nu este de neglijat nici BC Mureș, echipă situată pe locul 4 cu 39 de puncte. Orădenii vin după o singură victorie în ultimele 3 meciuri și încearcă un parcurs fără cusur până la finele sezonului regulat, în care mai au de jucat contra celor de la Chiajna și Energia Rovinari. 

În ceea ce privește tabăra adversă, “marinarii” au șanse foarte mari de a încheia sezonul pe ultima poziție, dat fiind faptul că au pierdut meciurile cu cele mai apropiate echipe din punct de valoric, BC Timba și Concordia Chiajna. Sarcina constănțenilor de a face o figură frumoasă în partidele rămase este îngreunată și de plecarea lui Georgian Păun, unul dintre principalii marcatori ai echipei și cel mai bun jucător al Farului în meciul tur cu Oradea. În lipsa acestuia, al cărui împrumut de la BC Timișoara a expirat, Cezar Stănescu rămâne pericolul numărul unu pentru defensiva orădeană, însă este greu de crezut că roș-albaștrii nu vor reuși să se impună împotriva celei mai slabe echipe din această ediție de campionat.

Partida CSM Oradea – Farul Constanța va fi arbitrată de o brigadă formată din Adrian Habor, Ciprian Ciocan și Cristian Trofim, în vreme ce observator din partea FRBaschet va fi Radu Bucerzan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!