Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea are probleme de efectiv

Adrian Micinic

Adrian Micinic
19.10.2013

Echipa de baschet masculin CSM Oradea este în continuare confruntată cu probleme de efectiv. Roș-albaștrii au avut o săptămână deosebit de dificilă din punct de vedere al eficienței în pregătire întrucât s-au antrenat în efectiv redus.

Cristian Achim a avut de gestionat trei absențe pe tot parcursul săptămânii. Este vorba despre Vujadin Subotic, Bogdan Țibîrnă și Horia Hora.

Subotic nu s-a putut antrena din cauza unei inflamații în zona gambei de la picior. Este exact aceeași problemă cu care muntenegreanul s-a mai confruntat. Din câte se pare jucătorul are dureri în zona respectivă, fiind consultat de medicul sportiv în fiecare zi pe parcursul acestei săptămâni. El a efectuat o ședință de pregătire în cursul zilei de joi, însă aceasta a fost incompletă și la un nivel scăzut de intensitate. Prezența sa pe parchet la jocul de la Craiova, programat pentru duminică (20.10), este pusă sub semnul întrebării.

Țibîrnă s-a accidentat în timpul jocului cu Timba. El a suferit o entorsă, din cauza căreia nu s-a putut antrena. În fine, Horia Hora trebuie să facă repaos preț de zece zile.

În aceste condiții întreg programul de pregătire al CSM-ului a fost conturbat. Rămâne de văzut dacă Subotic și Țibîrnă pot juca în meciul de la finele acestei săptămâni, însă e limpede că organismul ambilor nu se află la capacitate normală pentru un jucător de baschet.

Foto: Andor Marton

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    gamba de la picior
    cred ca din cauza gambei de la picior ,daca era de la mana se schimba situatia.))) si accindentarii lui Horia sa pierdut meciul, bine ca am citit acest articol si m-am linistit in privinta infrangerii din seara asta.FELICITARI CRAIOVA,FELICITARI MANDIC.

    cu 10 ani în urmă (20.10.2013)
    • CSM CSU Oradea mira:

      măi, să fie!
      aceasta "con-turbare" a dăunat grav organismului siamez... și nu mai fiți cîrcotași, că putea să fie gamba de la picioruș!

      cu 10 ani în urmă (20.10.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!