Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea câştigă în fieful celor de la BC Timba Timişoara

Dan Oancia

Dan Oancia
08.11.2014

BC Timba Timișoara a rămas cu o singură victorie după etapa a VI-a din Liga Națională de Baschet Masculin. „Urșii” au cedat în a doua parte a jocului contra celor de la CSM Oradea, pe un final care s-a lăsat cu faulturi tehnice și eliminări. Oaspeții de astăzi au bifat, așadar, cea de-a doua victorie a lor din campionat, câștigând în sala „Constantin Jude” cu 86-78.

Ambele echipe aveau doar câte o singură victorie înaintea disputei directe, cea obținută contra Universității Cluj. Jocul a fost unul foarte strâns, cel puțin până la pauza mare. După ce au câștigat primul sfert cu 21-20, orădenii au intrat în dezavantaj după primele 20 de minute scurse, Timba reușind să întoarcă scorul în al doilea sfert, 40-39.

Datorită lui Subotic care s-a aflat în zi de grație, Oradea s-a distanțat după revenirea de la cabine. După ce au câștigat sfertul al treilea la șase puncte diferență, 17-25, aceștia nu au mai scăpat jocul din mână și s-au impus într-un final la opt puncte diferență, 86-78.

Cel mai bun marcator al partidei a fost Subotic, care a fost aproape și de un „double-double”, încheind jocul cu 32 de puncte, nouă recuperări și o pasă decisivă. De la Timba Timișoara, Dandridge a marcat 22 de puncte, pe lângă cele opt recuperări și două pase decisive, fiind urmat de Hall, cu 18 puncte și patru pase decisive.

În etapa a VII-a, CSM Oradea va primi vizita Energiei Târgu-Jiu, partidă care se va juca la o dată diferită de restul etapei, în 26 noiembrie. BC Timba Timișoara se va deplasa în fieful celor de la CSU Atlassib Sibu, pentru jocul din 15 noiembrie.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea andreicovici :

    Subotic
    I-a priit antrenamentul individualizat de zilele astea :)

    cu 9 ani în urmă (08.11.2014) Raspunde
  • tzontzolino :

    bv
    BV Oradea! Se cam umflau in pene cei de la Timba ca o sa va bata! Nu am nimic cu ei, sunt o echipa simpatica dar la transferuri se vede ca nu au experienta iar anul asta deja pot sa joace deja doar cu romani ca locul 12 scrie pe ei. Farama de speranta din sfeturile Cupei e nula!

    cu 9 ani în urmă (08.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!