Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea dă piept cu Timba Timișoara în primul meci din perioada de pregătire

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.08.2014

Vicecampioana României, CSM Oradea, va disputa vineri, 29 august, primul meci amical din această vară, în Arena „Antonio Alexe”, acolo unde îi vor întâlni pe cei de la Timba Timișoara. Startul întâlnirii se va da la ora 19:00, iar intrarea spectatorilor este gratuită. 

Potrivit site-ului oficial al bihorenilor, până în prezent, elevii lui Cristian Achim au efectuat puține antrenamente cu mingea, accentul fiind pus pe pregătirea fizică în primele aproximativ trei săptămâni de la reunire. De asemenea, în acest duel cu „Urșii” din Banat, Achim nu se va baza pe Adrian Guțoaia și Bogdan Țibârnă, aceștia primind câteva zile de odihnă, după ce aproape toată vara au fost alături de naționala României. 

Pentru Timba Timișoara acesta va fi cel de-al doilea amical din presezon. Elevii pregătiți de Bogdan Murărescu au fost învinși în Serbia de Spartak Subotica cu 81-85. Totodată, după duelul cu Oradea, timișorenii mai aveau programat un amical sâmbătă, pe terenul celor de la Energia Târgu Jiu, însă, în cele din urmă, galben-negri au fost nevoiți să-i refuze pe olteni. 

*Foto: oradeabestphoto.ro 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!