Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea l-a lăsat pe Topcov în afara lotului și pentru Meciul 3

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.04.2013

CSM Oradea va juca fără Sasha Topcov și Meciul 3 al seriei cu U Mobitelco Cluj-Napoca, programat în seara de sâmbătă (20.04), la Sala Horia Demian din Cluj-Napoca. Pivotul formației pregătite de către Cristian Achim a fost lăsat în afara lotului și la precedentele două jocuri ale seriei.

Foto: Viorel Carțiș

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    ce ar fi daca?!
    surpriza ar fi ca Oradea sa joace azi cu Topcov :D!! ar fi sau nu o surpriza?! dupa meciul 2, as fi fost tentat sa cred ca Pilos Mesic daca ar fi sacrificat....chiar nu ar fi o problema...dar m-a contrazis aseara!! Hai Oradea, orice formula de echipa va alege Cristi Achim!!!

    cu 10 ani în urmă (21.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!