Mvp-ul etapei
Andrija Stipanovic
Andrija Stipanovic
Minute 22:04
Puncte 11
Pase decisive 10
Recuperari 6
Eficienta 22
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea primește sâmbătă vizita lui CSU Sibiu

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
17.03.2017

Etapa a V-a din Top 6 programează sâmbătă, 18 martie, partida dintre CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu. Cele două formații sunt vecine de clasament, sibienii ocupând ultimul loc al podiumului, iar bihorenii poziția a patra, cu două puncte mai puțin. 

Gazdele primesc vizita celor de la BC CSU Sibiu cu moralul ridicat, după ce au obținut trei victorii consecutive în faza a doua a campionatului. Jucătorii antrenați de Cristian Achim au cedat doar în prima etapă din faza a doua, jucată contra liderului U BT Cluj-Napoca, după care au înregistrat trei victorii în fața celor de la BC SCM Timișoara, Steaua CSM EximBank și, în etapa precedentă, contra celor de la BCM U Pitești. Campionii României au câștigat în fieful celor de la Pitești la o diferență de 10 puncte, scor 86-76. 

De partea cealaltă, sibienii au suferit un eșec în etapa precedentă, cedând categoric pe terenul rivalei din Cluj-Napoca. Deși au început bine partida, câștigând primul sfert (21-16), galben-albaștrii au cedat pe parcurs și s-au văzut învinși de U BT cu scorul de 92-75. CSU Sibiu are două victorii în Top 6, câștigând prima și a treia etapă, cu BC SCM Timișoara, respectiv BCM U Pitești, ambele pe teren propriu. În etapa a doua, jucătorii lui Dan Fleșeriu au pierdut la București duelul cu Steaua. 

În momentul de față, sibienii ocupă locul al treilea în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin, la egalitate de puncte cu ocupanta poziției secunde: Steaua CSM Eximbank. Ambele au 36 de puncte, acumulate în urma a 14 victorii și 8 înfrângeri. CSM Oradea se află pe locul 4, cu un bilanț de 12 victorii și 10 înfrângeri, având 34 de puncte. 

În prima parte a sezonului regulat cele două formații și-au împărțit victoriile. CSU Sibiu a câștigat meciul tur, de pe teren propriu, cu scorul de 74-70, iar Oradea s-a impus în retur la o diferență  de o posesie, scor 66-63. 

Partida dintre CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu se joacă sâmbătă, de la ora 19, la Arena „Antonia Alexe”, și va fi arbitrată de Marius Ciulin, Laszlo Bukurești și Dragoș Nicolae. Meciul nu va fi televizat. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!