Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea se deplasează la Chiajna pentru o victorie sigură

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
28.03.2014

Liga Națională

Etapa 25

 

Sâmbătă, 29 martie

ora 15:00

 

Sala Sporturilor Chiajna

2-22 Fișa meciului 16-8

 

Sâmbătă, 29 martie, CSM Oradea se va deplasa la Chiajna pentu a bifa o simplă formalitate. Victoria cu Concordia. În tur bihorenii s-au impus cu 103-69 și nicio minune nu poate schimba soarta penultimului meci din sezonul regulat. 

În acest moment Oradea este pe poziția a doua a clasamentului, cu 18 victorii și 6 înfrângeri, în timp ce Chiajna este a doua de la coadă, cu numai 2 victorii și 22 de înfrângeri, Constanța fiind singura echipă cu un bilanț mai slab.

Pentru orădeni acesta partidă vine după o confruntare cu Farul, o altă echipă din plutonul ultimelor trei clasate, formația lui Cristian Achim având astfel oportunitatea de a pregătiri în liniște playoff-ul. Concordia a pierdut ultimul meci, cel cu Mediașul la o diferență de numai 10 puncte, iar cu o etapă înainte a învins Farul, ceea ce a dat un plus de încredere pe final de sezon tinerilor jucători de la Chiajna.

De la gazde, cei mai periculoși jucători se anunță performerii obișnuiți ai ilfovenilor, Milos Petkovic, Bogdan Stăncuț, Ciprian Mihai sau Gheorghe Balmuș. În cazul lui CSM Oradea, acest meci va fi, așa cum ne-am obișnuit, o ocazie de a-i pune la treabă pe jucătorii folosiți mai puțin, precum Horia Hora, Andrei Ciordaș sau Rareș Pașca. 

Duelul dintre Concordia Chiajna și CSM Oradea este programat să înceapă sâmbătă de la ora 15:00. Partida nu va fi televizată.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!