Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea se pregătește pentru meciul cu Asesoft fără principalii pivoți ai echipei

Adrian Micinic

Adrian Micinic
05.02.2013

CSM Oradea se confruntă cu noi probleme medicale. Înaintea jocului cu CSU Asesoft Ploiești, din etapa cu numărul 21 în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin, antrenorul Cristian Achim efectuează ședințele de antrenament fără doi dintre pivoții echipei.

Sasha Topcov nu s-a antrenat în cursul zilelor de luni și marți. El a avut febră și a fost trimis la spital pentru analize amănunțite. În urma efectuării acestora i s-a aplicat tratament medicamentos și urmează să facă o nouă vizită la spital în cusul dimineții de miercuri.

Bogdan Țibîrnă a resimțit dureri la spate în cursul antrenamentului de luni. El a fost trimis la medicul sportiv care a recomandat repaos de cel puțin 48 de ore. Astfel, pivotul ieșean ratează ședințele de antrenament de marți și miercuri, urmând să facă o nouă vizită la medicul specialist în cursul zilei de joi.

Se speră în refacerea celor doi pivoți din echipa bihoreană până la ora meciului de vineri (08.02). Cert este că ședințele de antrenament premergătoare meciului cu campioana în exercițiu a României sunt afectate în mod evident. Îngrijorător este că Oradea are probleme pe poziția 5, acolo unde această echipă produce cele mai multe puncte pe joc colectiv.

Rămâne de văzut în ce măsură prestația celor doi va fi afectată și în ce măsură va influența modul de exprimare al echipei la meciul de vineri.

Foto: Viorel Carțiș 

2 comentarii la aceasta stire:
  • realHQ :

    haha:)
    ... se pare ca Achim se pregateste intens sa copieze tactica castigatoare a lui Bavcevici de etapa trecuta: "Daca joci fara pivoti / Bati sigur pe ase...soft" :)

    cu 11 ani în urmă (06.02.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ase...
    licenta patentata....sa vina cu banutii daca vrea sa copieze

    cu 11 ani în urmă (06.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!