Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Ploiești anunță oficial retragerea din LNBM

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
19.09.2016

CSM Ploiești s-a retras oficial din Liga Națională de Baschet Masculin. Anunțul a fost făcut cu scurt timp în urmă, pe site-ul oficial al clubului.

În comunicatul de presă, CSM Ploiești anunță că a înștiințat, astăzi, Federația Română de Baschet că se retrage din ediția 2016-2017 a Campionatului Național de seniori. CSM Ploiești trebuia să dispute, astăzi, de la ora 19:30, prima partidă din noul sezon, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania celor de la Dinamo București. Din păcate, anunță clubul, criza financiază a făcut imposibilă atât organizarea partidei, cât și participarea ulterioară în competiție.

 Mai jos este adresa pe care CSM Ploiești a trimis-o Federației Române de Baschet. 

8 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Ce zi fericită.Dacă Burlacu nu iși găsește echipă și mai fericită.Singuru regret Darius Hargrove

    cu 7 ani în urmă (19.09.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baschet de calitate :

    proiect distrus din fasa
    un proiect frumos, care a picat victima intereselor grupurilor din orasul ploiesti.degeaba se bucura suporterii noii victoria bucuresti,fosta echipa securitatii, adica cei de la csm, aceleasi probleme sunt la toate cluburile din ardeal, dar acolo nu exista o unitate de elita dna ca la ploiesti.Ganditi va ca in 2011, dupa ce u caritas cluj a castigat campionatul, primaria a premit echipa cu 100.000 ron. acelasi lucru l a facut si primaria ploiesti si primarul a ajuns retinut si condamnat. daca ajunge si pe la timisoara, unde toata lumea striga ca vermesan are probleme (buget de 1 mil euro anual la echipa de baschet).....la fel si la sibiu- atlasib,carpatica sau nica de la cluj cu netcity......... e clar ca va disparea sportul romanesc, nu va mai investi nimeni.

    cu 7 ani în urmă (19.09.2016)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      hahaha
      Iar nu ați luat medicația?

      cu 7 ani în urmă (19.09.2016)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      baschet de calitate.....
      ....comentariu de asehoti!

      cu 7 ani în urmă (19.09.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ?!?
      Nu mai are, s-au terminat cele compensate!

      cu 7 ani în urmă (19.09.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Ploiesti
    Sa sufere! Sa vada cum e! Sa se manance unii pe ceilalti!! Pedeapsa perfecta pentru o echipa infecta.

    cu 7 ani în urmă (19.09.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu csu4ever :

    adio
    Nimeni nu va simte lipsa. Ce zi fericita. Sa nu mai vedem niciodata picior de asehot in Liga Nationala. Burlacule revino la obiceiurile de cand aveai 15 ani. Mai stii cum ai ajuns atunci la scoala de corectie? Ideal pentru tine sunt doi colegi de celula, ghita si jegobescu. Ura!

    cu 7 ani în urmă (19.09.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Mizerie
    Sa va fie rusine, consiliu de doi bani. Sportivii ăia meritau mai mult. Chiar dacă nu sunt un fan burlacu, el a încercat totuși să facă ceva, dar... când esti înconjurat de hoti asa patesti.

    cu 7 ani în urmă (19.09.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!