Stiri Liga I Masculin

CSM Ploiești a câștigat turneul de promovare al Ligii I – ediția 2015/2016

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.05.2016

CSM Ploiești a învins pe Olimpic Baia Mare în meciul care le-a adus primul loc la turneul de promovare al Ligii I – ediția 2015/2016. Prahovenii s-au impus cu scorul de 85-79, la capătul unui meci decis în ultimul sfert.

Adrian Movileanu a încheiat cu 14 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Sebastian Ionescu a înregistrat și el 14 puncte la care a adăugat 4 recuperări și 2 pase decisive. Veteranii Angel Santana și Andrei Căpușan au marcat fiecare câte 12 puncte, iar Amadeo Casale a înscris 11 puncte.

Allan Thomas a fost cel mai bun jucător de la Baia Mare cu 29 de puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive. Mahmoud Awel a înregistrat 18 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, în timp ce Lucas Tohatan a încheiat cu 14 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă.

CSM Ploiești s-a încununat învigătoare a turneului de promovare al Ligii I după trei victorii din tot atâtea partide. Olimpic Baia Mare a obținut la rândul ei promovarea după un bilanț de 2 victorii și o înfrângere.

foto:csmploiesti.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Dezamagire
    Atat. 90, 99,101 numarul punctelor incasate de ieseni in cele 3 meci. Asta demontreaza lipsa de pregatire si de profesionalism a antrenorilor si jucatorilor.
    Din pacate s-a pierdut o sansa uriasa, Olimpic si Timba fiind echipe de batut. Anul trecut a fost imposibil cu Dinamo si Phoenix , echipe mult prea puternice dar anul acesta ???

    cu 7 ani în urmă (30.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe spectatorIasi:

      Curiozitate
      Sunt curios daca si anul asta,acum ca nu s-a atins obiectivul ce prevedea promovarea, se vor face niste schimbari rapide in staful tehnic si anume antrenorii...Pentru ca acum 2 ani cand Iasi nu a ajuns la turneul final(care era si obiectivul) imediat s-au luat masuri impotriva antrenorului Gabrie Clapon...Sunt curios ce schimbari se vor mai face acum dupa ce au fost investiti in acest an electoral mult mai multi bani decat in ceilalti ani sperandu-se la aceasta promovare....pe care clar jucatorii nu si-o doresc.Este promovata indolenta si lipsa de interes si sunt investiti bani in jucatori ce nu fac nici 50% din cat castiga in timp ce jucatorii tineri care isi doresc sa lupte si sa evolueze sunt uitati de multe ori pe banca.Liviu Rotariu si Vlad Popovici sunt singurii care prind minute pe parchet,insa acestia nu au mai evoluat din punct de vedere al jocului de vreo 2 ani de zile lucru care iar demonstreaza dezinteresul sau lipsa de profesionalism a antrenorilor.

      cu 7 ani în urmă (30.05.2016)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Clapon
      Antrenorul Clapon a fost lucrat de o parte dintre jucatori, din ce stiu eu, care nu puteau intelege ca baschetul inseamna munca, sacrificii, responsabilitate si disciplina, nu "lalaiala " care se joaca la Iasi de vreo 15 ani. Baschetul a evoluat enorm si este suficient sa vezi ce joaca celelalte 3 echipe de la TF sa intelegi ca noi suntem DEPARTE desi jucatori cu potential avem mai multi.

      cu 7 ani în urmă (30.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe spectatorIasi :

    Echipa falsa
    Sunt sigur ca exista antrenori care ar dori sa creasca o echipa cu rezultate in Iasi si sa se implice in dezvoltarea baschetului in acest oras,insa daca acesti jucatori au un cuvand asa "puternic" de spus(lucru total gresit ce pleaca de la conducerea clubului care ar treui sa fie cea care ia deciziile si nu niste persoane care nu arata a jucatori nici macar din punct de vedere fizic!) nu se va face niciodata performanta.Fara antrenamente serioase nu se reuseste niciodata perfrmanta,nici macar la acest nivel care este foarte departe de liga nationala!Dar inca odata, nu se doreste performata, se promoveaza lispsa unei discipline sportive,lipsa muncii sau a dedicatiei, iar cei ce vor sa practice acest sport si isi doresc sa se afirme sunt inlaturati sau inlocuti.(Exemplu: Alexandru Padineanu care, la 23 de ani, sunt sigur ca are alte ganduri in legatura cu baschetul si isi doreste sa evolueze si nu sa rateze ultimele 10 etape deoarece nu prinde lotul alaturi de o echipa falsa)

    cu 7 ani în urmă (30.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!