Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Ploiești se poate baza pe banii de la primărie și va lua startul în Liga Națională de Baschet Masculin

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.08.2016

Situația financiară de la Clubului Sportiv Municipal Ploiești s-a deblocat. Dacă ieri coordonatorul secției de baschet, Dacian Vanc, făcea un ultimul apel către primăria municipiului Ploiești, astăzi (26.08), președintele clubului Cezar Stoichiciu a confirmat deblocarea financiară, fiind citat de către republikanews.ro:

„Am luat decizia de a confirma încă de astăzi participarea în campionat, chiar dacă federaţia ne oferise termen până miercuri, pentru că sunt sigur că situaţia se va rezolva. Vreau să le mulţumesc pentru sprijin atât domnului Primar Adrian Dobre, cât şi consilierului său pe probleme de sport, Valeriu Răchită, care a dovedit, ca fost mare sportiv, că înţelege situaţia prin care trecem, şi a făcut eforturi pentru a ne sprijini.”

Cătălin Burlacu a vorbit și el pentru aceiași sursă despre startul pregătirilor pentru sezonul 2016/2017 al Ligii Naționale de Baschet Masculin:

“Sunt pe telefoane, cu agenții, cu agențiile de voiaj, cu jucătorii care nu mai credeau în șansa de a mai evolua în România! Avem trei săptămâni în urmă la antrenamente, fără cantonament, fără nicio relație de joc! Poate o să fie greu, una-două etape, dar nu ne lăsăm! Vrem să demonstrăm că valoarea este numai una, că vom reveni în forță, că suntem un întreg victorios! Avem de arătat ceva celor care credeau că poate exista un astfel de oraș fără echipe de calibru! CSM-ul va fi o echipă de calibru, vă promit eu!”

CSM Ploiești și-a anunțat lotul pentru sezonul 2016/2017 al LNBM, iar Eugen Ilie are la dispoziție următorul efectiv:

-fundași: Baris Aktas, Jovan Novak, Darius Hargrove, Marius Ciotlăuș, Adrian Movileanu
-extreme: Angel Nunez, Mikita Meshcharakou, Cătălin Burlacu
-pivoți: Kyle Hunt, George Toth, Vlad Ene

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Clona
    Veti face si voi niste datorii si apoi inchideti chioscul. Sunteti o clona a unui embrion hibrid. Pssst.

    cu 7 ani în urmă (26.08.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe startup :

    Ironie
    Cea mai tare faza ar fi ca handbalul sa nu primească finantare

    cu 7 ani în urmă (26.08.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!