Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare întâlnește acasă pe CSM Târgoviște

Valentin Todea

Valentin Todea
24.02.2017

În cadrul rundei a treia din faza a doua a sezonului regulat din LNBF, CSM Satu Mare primește vizita celor de la CSM Târgoviște, într-o confuntare ce va lua startul sâmbătă, 25 februarie, începând cu ora 18:00. Sătmărencele ocupă ultima poziție în clasamentul grupei 1-6 cu 29 de puncte adunate, în timp ce trupa din Dâmbovița s-a instalat confortabil pe locul 2, acumulând 35 de puncte până acum.

Trupa lui Jose Araujo vine după un meci câștigat eroic la Olimpia CSU Brașov în doar cinci jucătoare, scor 61-72, în timp ce târgoviștencele nu au făcut pași greșiti pe teren propriu cu ”U” Cluj în etapa trecută, scor 58-53. Cele două formații s-au întâlnit recent în Cupa României, atunci când CSM Târgoviște s-a impus cu 72-60. Duelurile din prima fază a sezonului regulat au fost adjudecate tot de echipa din Cetatea Chindiei, scor 69-64 acasă și 48-70 în nord-vestul țării. De altfel, ultimele 30 de confruntări directe au fost câștigate de Târgoviște, însă mâine ne putem aștepta la un duel mai echilibrat.

Partida va fi arbitrată de Amalia Marchiș, Mate Andraș Stretea și Răzvan Opriș.

*Foto: CROW Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!