Stiri Cupa României Feminin

CSM Satu Mare învinge fără probleme Rapid București

Dan Oancia

Dan Oancia
21.09.2014

Prima partidă oficială din cadrul noului sezon nu a produs niciun fel de emoții echipei din Satu Mare. În fața unei grupări ca Rapid București, care a scăpat jocul din mână încă din primele minute, sătmărencele s-au impus lejer, cu scorul de 84-61 (23-10, 22-12, 19-8, 20-31).

Oaspetele de ieri au început jocul ca din tun, conducând cu 13 puncte încă de la finele primului sfert al jocului. Mai mult, până la terminarea sfertului secund ecartul dintre cele două combatante s-a mărit, astfel că la pauza mare tabela arăta deja 45-22.

După ce la revenirea de la cabine sătmărencele și-au completat recitalul cu un sfert trei încheiat cu 19-8, ultimele 10 minute au constituit doar un moment de relaxare pentru tabăra din Satu Mare. Rapidul a câștigat ultimul sfert cu scorul de 20-31, reducând astfel din avantajul adversarelor.

Cea mai bună jucătoare de pe teren a fost Adams, care a contabilizat 21 de puncte, 20 de recuperări și trei pase decisive, fiind urmată de Orosz cu 20 de puncte, 3 recuperări și șapte pase decisive. Din tabăra giuleștencelor, Bejan și-a trecut în cont 17 puncte și 8 recuperări. Ene a contribuit la zestrea de puncte a echipei din capitală cu 16 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive.

Manșa retur va avea loc astăzi, tot pe terenul echipei Rapid București. Celelalte partide retur din optimile Cupei României se vor desfășura miercuri, în 24 septembrie.

*Foto: gazetanord-vest.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!