Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare și-a prezentat astăzi lotul

Paul Olar

Paul Olar
29.08.2016

CSM Satu Mare și-a prezentat astăzi lotul de jucătoare pentru sezonul următor. Formația va fi pregătită de către Jose Araujo, fostul tehnician al Universității Vasile Goldiș ICIM Arad.

La capitolul baschetbaliste autohtone, gruparea din nord-vestul țării le-a convins să semneze pe Andrea Orosz, Flavia Ferenczi, Gabriela Măgurean și Adina Pop. În lot se vor regăsi de asemenea Eniko Laza, Renata Szmutku, precum și două junioare.

În schimb, baschetbalistele străine vor fi Chastity Reed, Khadijah Whittington, Angela Rodriguez, respectiv Morgan Batey. De notat faptul că Reed și Whittington au fost coechipiere în trecut la CSU Alba Iulia.

Batey evoluează pe postul de fundaș, măsoară 1.78 m și a absolvit colegiul Vanderbilt. Tot pe postul de fundaș activează și Rodriguez, cea care a jucat ultima dată în Germania.

CSM Satu Mare se anunță drept una dintre echipele cu pretenții în viitoarea stagiune.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!