Stiri Cupa României Feminin

CSM Satu Mare abordează returul de acasă cu CSM Târgoviște cu un avans foarte mare

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.03.2019

CSM Satu Mare și CSM Târgoviște dispută marți, de la ora 16:30, returul din sfertul de finală al Cupei României la Baschet Feminin. Sătmărencele sunt ca și calificate la turneul final de la finalul lunii după ce s-au impus la 46 de puncte în tur. A fost cea mai mare diferență înregistrată în prima manșă din sferturi și cea mai mare în confruntările directe din acest sezon.

CSM Satu Mare și CSM Târgoviște se întâlnesc pentru a 6-a oară în acest sezon. Sătmărencele au câștigat patru din cele cinci întâlniri anterioare, iar cel mai clar succes a fost  cel din prima manșă a sferturilor din cupă. Alb-roșiile s-au impus miercuri la Târgoviște cu 82-36 și sunt ca și calificate la turneul final. Ambii antrenori au dat minute tuturor jucătoarelor de pe foaia de joc în tur. A fost un meci controlat în totalitate de finalista ediției precedente, care a profitat de cele 22 de mingi pierdute de gazde.

Brittany Denson a fost coșghetera acelei partide cu 16 puncte, în double-double cu 12 recuperări. Alte trei sătmărence au fost în double-digits: Andra Mandache (14 puncte, 8 recuperări), Dlesha Lloyd 11 puncte și Kristina Baltic 10. Tunde Kilin a fost cea mai bună marcatoare de la gazde cu 11 puncte.

Vicecampioana este aproape sigură de calificarea la turneul final, fiind aproape imposibil ca dâmbovițencele, care nu sunt în cea mai bună formă, să răstoarne diferența din tur. În aceste condiții, doar o eroare gravă sau o neprezentare ar putea să schimbe soarta calificării.

Returul dintre CSM Satu Mare și CSM Târgoviște se dispută marți, de la ora 16:30, la sala LPS Satu Mare. Final 4-ul se va disputa în 30 și 31 martie. CSM Satu Mare și-a și depus candidatura pentru organizarea turneului final, alături de campioana ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, care la rândul său s-a impus la o diferență liniștitoare în tur. Gazda turneului ar urma să se decidă joi, după ce miercuri se dispută returul celorlalte trei sferturi de finală.

*foto: informatia-zilei.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!