Stiri

CSM Satu Mare câștigă și acasă cu Pharmaserv Marburg

Andreea Vlase

Andreea Vlase
12.12.2017

CSM Satu Mare a câștigat primul meci jucat acasă în această ediție a Ligii Europei Centrale. A fost 84-71 în returul cu Pharmaserv Marburg, în grupa B a Ligii Europei Centrale. Gazdele conduceau cu 13-0 după două minute și jumătate, fiind pe teren cu Harrison, Solopova, Mandache, Miller și Green. Formația germană s-a apropiat la patru puncte la capătul primului sfert când tabela arăta 21-17.

Gazdele au refăcut ecartul de 13 lungimi în minutul 14, când scorul era 30-17. Dar oaspetele au revenit din nou în partea secundă a sfertului și s-a intrat la vestiare cu 40-35. Sfertul trei le-a revenit sătmărencelor cu un parțial de 26-19, iar ecartul a crescut cu încă un punct în ultimul sfert. S-a încheiat 84-71 și CSM Satu Mare a obținut a treia victorie din tot atâtea partide în CEWL. Formația lui Marius Dobă venea după două eșecuri la rând în campionat.

Marina Solopova a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor cu 23 de puncte. Nou-venita Miller a contribuit cu 15 puncte. Pentru CSM au mai înscris: Green 14 puncte, Harrison 13, Mandache 13, Uiuiu 5 și Lazăr, un punct. A absentat Baltic.

Sătmărencele au trecut pe prima poziție în clasamentul grupei B din CEWL. Acestea au 6 puncte, la fel ca Pharmaserv, dar nemțoaicele au un bilanț de 2 victorii și 2 înfrângeri. CSM Satu Mare s-a impus și în duelul direct din tur cu 71-54.  SBS Ostrava este pe trei cu 5 puncte, iar FCC ICIM Arad pe patru, cu 4 puncte.

Formația ardeleană mai are de jucat trei meciuri în grupa din CEWL. În 20 decembrie este programat returul cu FCC ICIM Arad, iar în 23 și 24 ianuarie vor fi cele două partide de la Ostrava. Până atunci sătmărencele vor juca sâmbătă, de la ora 18, acasă cu Univeritatea Cluj în prima etapă a returului sezonului regulat din Liga Națională.

*foto: bc-marburg.de

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!