Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare se bazează pe propriile forțe

Dan Oancia

Dan Oancia
30.07.2014

Oficialii echipei de baschet feminin CSM Satu Mare se mișcă rapid pe piața transferurilor chiar dacă până la reluarea pregătirilor pentru startul noului sezon îi desparte mai mult de o lună. Sătmărenii vor miza în cea mai mare parte pe jucătoare din propria ogradă, localnice, până acum reușindu-se cu succes aducerea a câtorva baschetbaliste importante.

Excluzând postul de pivot, acolo unde se pare că va fi transferată o jucătoare din străinătate, CSM Satu Mare a reușit să le transfere pe cele două jucătoare care în sezonul trecut au evoluat pentru „U” Cluj Napoca, ambele născute în 1991, Flavia Ferenczi și Andreea Pop. Generația de ’91 pare să fi fost una rodnică, de vreme ce pe lângă Pop și Ferenczi o altă localnică a fost readusă la echipă, Renata Szmutku. De asemenea, Andreea Orosz și Eniko Tarța și-au prelungit contractele cu Satu Mare.

„Am promis că încercăm să aducem acasă jucătoarele de valoare crescute la Satu Mare şi cred că ne ţinem de cuvânt. Mai bine de jumătate din lot e format din localnice, încercăm să mai aducem acasă încă o sătmăreancă, suntem în tratative avansate, Andreea Pop e din Sighet, deci ca şi de-a noastră, iar Bianca Voica şi-a prelungit şi ea contractul, dovadă că s-a simţit bine la noi sezonul trecut”, a declarat președintele secției de baschet a CSM-ului, Florin Mureșan, pentru site-ul gazetanord-vest.ro.

Singurul post la care sătmărenii au rămas neacoperiți este cel de pivot, acolo unde cel mai probabil se va aduce o jucătoare din străinătate. Prima partidă pentru CSM Satu Mare va avea loc pe 20 septembrie, contra celor de Rapid, în Cupa României.

*Foto: Facebook CSM Satu Mare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!