Stiri

CSM Satu Mare se impune la 15 puncte la Ostrava

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.01.2018

CSM Satu Mare a încheiat seria deplasărilor din Liga Europei Centrale în Cehia. SBS Ostrava – CSM Satu Mare s-a încheiat 59-74, pe sferturi: 13-21, 13-14, 12-24, 21-15.

Gazdele au revenit în sfertul secund când s-au apropiat la două lungimi, 25-27, dar alb-roșiile s-au desprins la 9 puncte la pauza mare. În a doua parte a sfertului trei au intrat și jucătoarele cu mai puține minute la CSM. S-a încheiat 59-74 și sătmărencele au obținut a 5-a victorie în această ediție a Ligii Europei Centrale.

Pentru CSM au înscris: Harrison 19 puncte, Mandache 15, Miller 13, Baltic 9, Lazăr 8, Green 4, Sfîrlea 3 și Szmutku 3 puncte. A absentat Solopova, accidentată la gleznă în meciul de la Brașov.

Formația din Satu Mare era deja calificată la Final 4-ul din 3-4 martie, iar acum are 10 puncte după cele 5 victorii. Urmează în clasament Pharmaserv Marburg (6 puncte), SBS Ostrava (6 puncte) și FCC ICIM Arad (5 puncte). A doua calificată la turneul final va fi decisă la începutul lunii februarie după dubla dintre Pharmaserv și FCC ICIM.

CSM Satu Mare și SBS Ostrava ar trebui să se întâlnească în ultimul meci pe 14 februarie. Formația cehă nu mai are șanse de calificare, astfel că ar putea urma exemplul celor de la Flying Foxes, care nu s-au prezentat la ultimul meci de la Brașov.

Pentru sătmărence urmează ultimele două etape din sezonul regulat al Ligii Naționale. Duminică, de la ora 18:30, vor juca pe terenul campioanei ACS Sepsi. În ultima rundă. CSM va primi vizta celor de la CSBT Alexandria. 

*foto: Mureșan Florin facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!