Stiri Liga I Masculin

CSM Sighet se pregătește pentru Liga 1

Silviu Isailă

Silviu Isailă
07.10.2017

CSM Sighet se pregătește pentru noul sezon al Ligii 1 de baschet masculin. Aceștia fac parte din Grupa A alături de CSM Oradea 2, BC Timba 2, BC Timișoara 2, ACS Tg. Jiu și CSM Mediaș. CSM Sighet, ACS Tg. Jiu și CSM Mediaș se bat pentru cele două locuri de la Turneul Semifinal.

Echipa va fi antrenată de Emil Kostelnik și Alin Pop. Pe lângă tinerii jucători locali, echipa mai are în lot doi americani, Will Wise și Steve Rosemond, cel din urmă jucând în România la Baia Mare. Conform presei locale, pe lângă aceștia, în lot se mai află și Andrei Dohi.

CSM Sighet se va deplasa la Oradea pentru o serie de meciuri de verificare împotriva celor de la CSM Universitatea. Meciul de prezentare se va disputa în sala Liceului Tehnologic Forestier, împotriva echipei din Ungaria, Nyiregyhaza.

„Este vorba de cele două meciuri de pregătire pe care echipa noastră le va disputa la Oradea împotriva celor de la CSM Universitatea Oradea. Sunt practic primele meciuri ale acestei echipe nou formate la Sighetu Marmației, noi așteptăm să facem două meciuri foarte bune și să încercăm să rulăm toți jucătorii pentru a vedea care sunt minusurile și ce mai avem de lucrat, în vederea începerii campionatului național, ce va debuta cam în două, trei săptămâni.

Deja noi suntem aproape de două luni de zile în pregătire, avem lotul complet cam de o lună de zile, ne pregătim intens, relațiile de joc s-au închegat deja, zic eu, foarte bine, și așteptăm cu nerăbdare meciul de săptămâna viitoare împotriva celor de la Nyiregyhaza, o echipă puternică din liga a două, din Ungaria. Practic acela va fi și meciul de prezentare al acestei noi echipe, meciul va avea loc în această sală, la Liceul Tehnologic Forestier.” , a declarat antrenorul Emil Kosztelnik pentru maramedia.ro.

Cei doi americani au vorbit despre noul sezon, conform aceleiași surse.

„Sunt foarte încântat, mă antrenez de aproape cinci, poate șase săptămâni. Timp în care doar ne-am antrenat și am jucat unii împotriva celorlalți. Sunt foarte încântat să joc împotriva altor jucători. Să jucăm unii împotriva celorlalți în fiecare zi este bine, dar este foarte bine să jucăm și împotriva altor oameni într-o competiție. Deci, da, sunt foarte încântat că o să începem”, a declarat Will Wise.

„În competiție ar trebui să fie bine, știu că vom fi pregătiți să îi dăm drumul. Nu sunt sigur despre ceilalți din echipă, dar eu sunt foarte încântat să încep sezonul. Mă simt bine, mă bucur de timpul meu petrecut aici. Sunt pregătit să încep”, a precizat, la rândul său, Steve Rosemond

foto: maramedia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!