Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Steaua EximBank l-a „repatriat” pe Randal Falker

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.02.2018

CSM Steaua EximBank a anunțat legitimarea pivotului american Randal Falker. Sportivul în vârstă de 33 de ani revine în România, după ce în stagiunea precedentă a jucat finala Ligii Naționale de Baschet Masculin alături de formația militară. Falker a semnat o înțelegere valabilă până la finele sezonului 2017/2018 cu formația antrenată de jukka Toijala.

Randal Falker sosește la Steaua din Argentina, de la Salta Basket. Pivotul a jucat doar 5 partide în America de Sud și a strâns medii de 6 puncte și 5 recuperări în 17 minute jucate pe meci.

În sezonul precedent, Randal Falker a jucat 25 de partide pentru CSM Steaua EximBank în Liga Națională de Baschet Masculin și a strâns medii statistice de 10.8 puncte, 7.9 recuperări, 2.6 pase decisive și 1.3 capace, pentru un indice al eficienței de 17.0 unități.

Randal Falker are un CV impresionant, evoluând de-a lungul timpului pentru Cholet, Besiktas, Nancy și AEK Atena. Americanul a fost campion al Franței în 2010 cu Cholet și tot în „Hexagon” a fost desemnat cel mai bun jucător străin în 2014.

CSM Steaua EximBank a decis să se întărească sub panou cu un jucător străin, după ce Iuri Fraseniuc, jucător încadrat drept autohton, a suferit o intervenție chirurgicală și va lispsi aproximativ 6 săptămâni.

foto: Cătălin Soare/cronosmedia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!