Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Steaua, prima victorie în acest sezon în faţa Timişoarei

Eduard Popa

Eduard Popa
21.04.2018

steaua timisoara

CSM Steaua Eximbank a început în formula Darwiche, Runkauskas, Marinov, Zekovic, Baciu. De partea cealaltă Tudor Costescu i-a ales pe Tohătan, Jeremic, Burgess, Komatina, Drăguşin.

Primul sfert a început sub dominarea Timişoarei, care a pus primele 7 puncte pe tabelă. Steliştii au răspuns însă prin Zekovic şi Taylor şi la sfârşitul primului sfert scorul arăta 21-16 pentru gazde. Diaz a pus 4 puncte pe tabelă pentru Timişoara, care au dus scorul la 23-20. Acelaşi pivot a reuşit un and one pentru 26-23 în favoarea Stelei. A urmat însă un run impresionat al Stelei, de 14-2, iar la pauză steliştii conduceau cu 45-31, după reuşita de trei puncte a lui Taylor.

Sfertul al treilea a fost unul groaznic pentru stelişti, care nu au putut să facă faţă lui Adrian Diaz, care împreună cu Mijajlovic, Komatina şi Popa Calotă au pus Timişoara în avantaj după trei sferturi, scor 59-57, după ce au câştigat sfertul al treilea cu 28-12.

Jeremic şi Komatina au pus primele 5 puncte, iar Timişoara s-a dus la 7 puncte, scor 64-57. Taylor a readus însă Steaua în joc, cu 5 puncte consecutive, Negoiţescu a reuşit un coş de 3 şi acelaşi Taylor a redus diferenţa la un punct, scor 68-67. Jeremic a pus din nou Timişoara la 5 puncte diferenţă, după două triple (75-70), dar Runkauskas a fost din nou eroul Stelei, cu 7 puncte consecutive, urmând ca apoi Falker să reuşească o recuperare ofensivă care să ducă Steaua la 79-77. Imprecizia timişorenilor de la linia de fault a scos echipa oaspete din joc, Taylor a pus un avantaj de 4 puncte (83-79), iar Popa Calotă a închis tabela, pentru 84-81.

Brandon Taylor a înscris 25 de puncte pentru CSM Steaua, cu 5 recuperări şi 5 pase decisive, Randal Falker 14 puncte şi 11 recuperări şi Runkauskas 13 puncte. De partea cealaltă Adrian Diaz are 26 de puncte, Mladen Jeremic 15 puncte şi Komatina 10 puncte.

A fost prima victorie a Stelei în faţa Timişoarei, după trei înfrângeri consecutive ale roş-albaştrilor. Reamintim că bănăţenii administraseră singura înfrângere Stelei pe teren propriu, după ce au revenit de la -25 de puncte în prima fază a sezonului regulat.

În urma acestui rezultat, CSM Steaua ajunge la 21 de victorii şi 9 înfrângeri, în timp ce Timişoara coboară la 18-12.

*foto: sportpictures.eu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSA Steaua București edmond_dantes :

    straniu
    O echipa atat de limitata sa ne puna asemenea probleme...

    cu 6 ani în urmă (22.04.2018) Raspunde
  • SCM Timișoara adis :

    straniu
    O echipa atat de limitata incat va bate cand vrea ea.Astazi au incercat sa va bata cu un singur om(Diaz) care si-a batut joc de voi cum a vrut si cand a vrut.Daca mai isi punea si Jeremici mintea cu voi faceam suta in primul sfert

    cu 6 ani în urmă (22.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!