Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgovişte primeşte vizita lui Nova Vita Târgu Mureş în etapa a 20-a a Ligii Naţionale

Andrei Militaru

Andrei Militaru
25.01.2015

După succesele facile cu CSM Satu Mare şi CS Rapid Bucureşti, din etapele trecute, CSM Târgovişte are un nou meci uşor în etapa a 20-a din Liga Naţională. Campioana en-titre va primi vizita lui Nova Vita Târgu Mureş într-o partidă care se va disputa luni seara, la ora 18.30, în Sala Sporturilor din Târgovişte. Judecând prin prisma locurilor ocupate în clasament de cele două formaţii, Târgoviştea pe locul 2, Nova Vita pe locul 10, gazdele sunt mari favorite.

Până acum, cele două formaţii s-au întâlnit de nouă ori în competiţiile interne, CSM-ul obţinând tot atâtea victorii. Cel mai recent succes al târgoviştencelor datează din octombrie 2014, când s-au impus în deplasare, la Târgu Mureş, cu 94-67. Ambele echipe vin după meciuri câştigate în etapa anterioară şi îşi doresc să nu întrerupă seria pozitivă. 

Gazdele îşi pun speranţe mari pentru un joc bun în Givens, liderul echipei la capitolul puncte şi eficienţă. Şi oaspetele au câteva jucătoare valoroase, precum Young sau Graham, care le pot pune probleme elevelor lui Dan Fleşeriu. Totuşi, individualităţile CSM-ului sunt net superioare jucătoarelor cu nume din echipa ardeleană, ceea ce face ca şansele pentru ca Nova Vita să producă o surpriză luni seara să fie destul de reduse.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!