Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște își dorește revanșa împotriva celor de la ”U” Cluj

Valentin Todea

Valentin Todea
28.01.2017

Elevele lui Cătălin Tănase înfruntă Universitatea Cluj-Napoca pe teren propriu în cadrul etapei a 17-a din Liga Națională de Baschet Feminin. Partida dintre cele două echipe are loc sâmbătă, 28 ianuarie, cu începere de la ora 18:00.

CSM Târgoviște se află pe poziția a patra a clasamentului cu 26 de puncte dar cu un meci mai puțin disputat decât adversara de astăzi, care ocupă locul trei cu 27 de puncte. Va fi așadar un duel interesant la vârful clasamentului, sportivele din Cetatea Chindiei fiind motivate suplimentar după ce au cedat în tur pe Someșul Mic cu scorul de 74-70.

Gruparea dâmbovițeană vine după un eșec suferit în deplasare cu ICIM Arad, scor 72-69, în timp ce ”studentele” s-au impus în ultima rundă la Alexandria, scor 92-98, în urma a două reprize de prelungiri.

Încleștarea va fi arbitrată de Marius Epure, Ciprian Ciocan și Dragoș Stan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!