Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște întâlnește acasă pe Universitatea Cluj-Napoca

Valentin Todea

Valentin Todea
21.02.2017

Faza a doua din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet feminin continuă cu dispute interesante etapă de etapă. Astfel, în runda a doua, proaspăta câștigătoare a Cupei României, CSM Târgoviște, primește vizita formației Universitatea Cluj-Napoca. Partida va demara miercuri, 22 februarie, la ora 18:00.

Trupa antrenată de Cătălin Tănase se află pe locul doi al clasamentului cu 33 de puncte, în timp ce ”U” Cluj ține aproape, situându-se pe poziția a treia cu 32 de puncte, având posibilitatea de a trece pe treapta a doua a podiumului în cazul unei victorii.

Precedentele dueluri din acestă stagiune între combatantele amintite au fost foarte atractive. Formația de pe Someșul Mic a câștigat în toamnă pe teren propriu, scor 74-70, în timp ce dâmbovițencele s-au impus la sfârșitul lunii ianuarie în partida retur de acasă, 57-56, în urma unui coș în ultima secundă reușit de Monique Coker.

Arbitrii acestei confruntări vor fi Șerban Rasoagă, Alexandra Stan și Andrei Bădilă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!