Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște și CSM Satu Mare se luptă azi pentru ultimul loc rămas disponibil în semifinalele LNBF

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.04.2017

Seria dintre CSM Târgoviște și CSM Satu Mare, din sferturile de finală ale LNBF este singura care a ajuns în decisiv, după ce fiecare dintre echipe s-au impus în fieful celeilalte. Astfel, cu 1-1 la general, Sala Sporturilor din Târgoviște va găzdui azi cu începere de la ora 18:00 meciul care va da ultima semifinalistă. 

Primul joc al seriei disputat la Târgoviște s-a terminat cu un rezultat surprinzători și anume o victorie destul de clară a fetelor pregătite de Jose Araujo. CSM Satu Mare s-a impus în deplasare la 13 puncte diferență, 64-51, și mutat avantajul terenului propriu de partea ei. Multipla campioană a României și câștigătoarea cupei din acest sezon, CSM Târgoviște nu își putea permite să părăsească play-off-ul încă din primul tur și fără victorie la activ, reușind astfel să câștige la rândul ei pe teren advers, 57-53, mutând seria în decisivul din propria arenă. 

Cine se va impune azi la Târgoviște își va asigura calificarea în semifinalele Ligii Naționale, acolo unde se va duela cu Universitatea Cluj-Napoca, echipă care a terminat sezonul regulat pe locul secund, iar în sferturi a trecut de ICIM Arad cu 2-0 la general. 

Într-adevăr, CSM Târgoviște pornește ca favorită în această partidă, având moralul bun după ce au egalat seria, avantajul terenului propriu, un lot mai bun din punct de vedere valoric, dar și bilanțul net favorabil la general în fața sătmărencelor, 33 de victorii și o singură înfrângere. Dar, gruparea din nordul țării a demonstrat în special în primul meci de ce este capabilă, dar și în al doilea meci când a stat aproape de adversare pe tot parcursul jocului. Așadar, și confruntarea de azi se anunță una extrem de disputată, în care oricare dintre echipe poate obține mult-dorita calificare. 

Disputa de azi va fi arbitrată de un trio format din Fabiana Martinescu, Alexandra Stan și Valentin Negrea, în timp ce comisar din partea FRB va fi Svetlana Simion. 

*Foto: Balázs Gyurkó-Henning (Crow Security)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!