Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște a început formarea lotului pentru stagiunea viitoare

Valentin Todea

Valentin Todea
28.07.2017

Câștigătoarea Cupei României din sezonul trecut efectuează primele mutări în privința componenței lotului de jucătoare pentru sezonul viitor. CSM Târgoviște va continua colaborarea cu Larisa Toma, Alina Chivu și Elena Dincă dintre sportivele ce au evoluat în stagiunea 2016-2017, în timp ce fundașul american Shanita Arnold sosește la clubul dâmbovițean după mai mulți ani petrecuți la Alexandria.

Veterana baschetului românesc, Larisa Toma, va începe cel de-al treilea sezon consecutiv la trupa din Cetatea Chindiei. În stagiunea precedentă, antrenoarea secundă de la lotul național feminin U18 a avut medii de 7.5 puncte, 7.2 recuperări, 1.6 pase decisive și 1.1 capace în 34 de meciuri în LNBF.

Alina Chivu a ajuns la Târgoviște în iarna acestui an de la CSBT Alexandria, reușind în sezonul 2016-2017 statistici de 3.3 puncte, 1.3 recuperări și o pasă decisivă pe meci în 26 de jocuri în campionat.

Elena Dincă a reprezentat o piesă de bază pentru Cătălin Tănase în stagiunea trecută, înregistrând medii de 4.5 puncte, 3.2 recuperări, 1.3 pase decisive și 1.4 intercepții în Liga Națională.

Shanita Arnold va împini 28 de ani în luna august și a evoluaț preț de cinci sezoane pentru trupa din Alexandria, acolo unde a contabilizat în sezonul precedent medii statistice de 13.2 puncte, 3.6 recuperări, 5.3 pase decisive și o intercepție în 26 de întâlniri în campionat.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    ???
    Targoviste nu are interdictie la transferuri cumva? sau nu conteaza.

    cu 6 ani în urmă (29.07.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    DACA RAMAN IN CONTINUARE CU TANASE,POATE SA FACA TRANSFERURI VECII VECILOR.LOR TREBUIE UN ANTRENOR !

    cu 6 ani în urmă (28.08.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!