Stiri

CSM Târgoviște a câștigat categoric duelul cu Rapid București

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.12.2015

Deținătoarea trofeului suprem în baschetul feminin românesc, CSM Târgoviște, a dispus fără emoții de Rapid București, la 40 de puncte diferență, scor final 91-51, într-un meci din cadrul etapei a 12-a, prima a returului din LNBF.

Formația pregătită de Predrag Vasic a început în forță duelul cu trupa din Giulești, câștigând categoric sfertul inaugural cu un parțial de 27-11. Forcing-ul ofensiv al gazdelor a continuat și în actul secund, târgoviștencele adjudecându-și cele 10 minute ale sfertului cu 23-9. Astfel, la pauza mare, diferența dintre Târgoviște și Rapid era de 30 de puncte, 50-20. După revenirea de la vestiare, campioanele au redus din viteză, câștigând secvența cu numărul 3 cu un parțial de 22-16, iar pe cea decisivă cu 19-15, și implicit partida la exact 40 de puncte diferență, 91-51. 

Punctele victoriei târgoviștene au fost marcate de A. Olah 23, L. Toma 15, T. Wampler 15, D. Cosby 14, A. Thompson 13, P. Green 9 și A. Huțanu 2, în timp ce de la Rapid au punctat N. Burlakova 15, F. Diaconu 12, R. Matei 6, D. Toma 5, C. Ene 5, G. Vlad 3, C. Bonciog 2, M. Constantin 2 și R. Bejan 1. 

În urma acestui rezultat, CSM Târgoviște a ajuns la un bilanț de 6 victorii și 5 înfrângeri, în timp ce Rapidul are la activ o singură victorie și nu mai puțin de 11 eșecuri. Târgoviște va sta în runda următoare, în timp ce Rapid va juca pe teren propriu cu Olimpia CSU Brașov. 

*Foto: csmtargoviste.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!