Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște are un nou termen de judecată în apelul cu Dikeoulakos

Andreea Vlase

Andreea Vlase
16.07.2019

CSM Târgoviște are un nou termen de judecată în apelul cu Dikeoulakos

Curtea de Apel București a amânat din nou pronunțarea în procesul dintre George Dikeoulakos și CSM Târgoviște, la ședința de luni. Au fost cerute mai multe documente și s-a acordat un nou termen, în luna septembrie. Clubul dâmbovițean avea 15 iulie ca deadline să își rezolve problemele cu sancțiunile BAT pentru a putea să participe în competițiile de senioare în sezonul următor.

Telenovela CSM Târgoviște vs George Dikeoulakos continuă, deși se părea în luna decembrie că se apropie de sfârșit după ce Tribunalul București a decis că clubul trebuie să îi plătească antrenorului grec suma de 178.000 de euro, plus dobânzi.

Clubul a făcut apel și din luna martie până acum a fost amânată pronunțarea în mai multe rânduri. La fel s-a întâmplat și la termenul de ieri, 15 iulie. Magistrații Curții de Apel București nu s-au declarat lămuriți în privința situației contractuale dintre Dikeoulakos și CSM Târgoviște, astfel că au impus părților să depună mai multe documente și au acordat un nou termen, în luna septembrie.

CSM Târgoviște avea ca deadline 15 iulie (ultima zi de înscriere în următoarea ediție a LNBF) să își rezolve problemele cu sentințele BAT pentru a putea participa în competițiile de senioare în stagiunea 2019-2020 (după cum a decis Consiliul Director al FRB în luna mai). Reamintim că decizia BAT prevedea o sumă mai mică pe care clubul trebuia să o achite către grec, iar dâmbovițencele mai au și decizia BAT favorabilă jucătoarei Ivanka Matic.

Rămâne de văzut ce vor face Federația Română de Baschet și CSM Târgoviște în privința participării clubului în competițiile de senioare în stagiunea următoare.

Știre în curs de actualizare

*foto: csmtargoviste.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Ossiryss :

    frb
    S-a împlinit previziunea : instanta o va lăsa în coada de peste, iar taticu' va profita de asta și o va rezolva cu loc de munca pe lumina ochilor lui. Chiar mai crede cineva ca în tarisoara asta se poate fără escrocherii?

    cu 4 ani în urmă (16.07.2019) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Ossiryss :

    Targoviste
    Indiferent de context, pentru mine ar fi o uriașă SURPRIZA, ca aceasta echipa sa nu fie înscrisă în LNBF. Ce dreptate sa pretindem de la un organism care a fost părtaș la escrocarea atâtor sportivi?

    cu 4 ani în urmă (16.07.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!