Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște, campioana Ligii Naționale de Baschet Feminin

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.04.2015

Baschetbalistele de la CSM Târgoviște au reușit să câștige Meciul 5 al finalei cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, scor final 72-65 (25-16, 17-18, 11-14, 19-17), reușind astfel să-și apere titlul de campioană națională cucerit în stagiunea precedentă. 

Cele mai bune jucătoare din acest meci din lotul fostei și noii campioane au fost C. Givens cu 22 de puncte, M. Coker 14, P. Green 13 și P. Poole 12, în timp ce de la Sfântu Gheorghe s-au evidențiat S. Murphy 16, J. Jeffery 16, respectiv T. Marshall 15. 

Astfel, după ce formația din Sfântu Gheorghe a avut 2-0 la general, trupa lui Dan Fleșeriu a reușit să întoarcă soarta seriei, impunându-se la final cu 3-2. 

Vom reveni cu cronica detaliată a partidei care s-a disputat la Sfântu Gheorghe!

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!