Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște debutează în play-off împotriva celor de la CSM Satu Mare

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.03.2017

Formațiile CSM Târgoviște și CSM Satu Mare se vor întâlni în sferturile de finală ale play-off-ului LNBF, primul joc al seriei urmând să se dispute azi la Târgoviște. Startul întâlnirii se va da la ora 18:00. 

CSM Târgoviște a încheiat sezonul regulat pe locul 3, având un bilanț de 18 meciuri câștigate și 10 pierdute, în timp ce gruparea din Satu Mare a încheiat pe 6 cu 10 victorii la activ și 18 jocuri pierdute. 

Este al doilea sfert de finală care le pune față în față pe celor două CSM în acest sezon competițional, asta după ce la începutul lunii februarie s-au duelat în sferturile Cupei României. Câștig de cauză au avut fetele antrenate de Cătălin Tănase, scor final 72-60, care în cele din urmă și-au adjudecat trofeul.

Totodată, foarte important de menționat este faptul că, CSM Satu Mare nu a câștigat niciodată în față celor de la Târgoviște, la ora actuală fiind înregistrate 32 de întâlniri directe, toate adjudecate de echipa de lângă Turnul Chindiei. În sezonul regulat din actuala ediție de campionat toate cele patru jocuri au fost câștigate de Târgoviște cu 69-64, 70-48, 68-50, respectiv 61-55. 

Jocul de azi din Sala Sporturilor din Târgoviște va fi arbitrat de Fabiana Martinescu, Valentin Negrea și Alexandru Sandu, în timp ce comisar din partea FRB va fi Alina Moantă. 

Meciul 2 al seriei se va juca joi, 30 martie, la Satu Mare, iar dacă va fi nevoie de un al treilea meci acesta se a disputa duminică, 2 aprilie, din nou la Târgoviște. 

*Foto: Szigyártó Szabolcs (Crow Security)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!