Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște i-a remis lui Dikeoulakos o parte din datoria de 107.525 euro

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.09.2015

George Dikeoulakos va antrena pe Fenerbahce Istanbul în următorul sezon competițional

După mai bine de doi ani în care a driblat regulamentele FIBA și BAT, refuzând să plătească datoria către George Dikeoulakos fără a fi sancționată de Federația Română de Baschet, conducerea clubului din Târgoviște a rămas fără ași în mânecă. Forul internațional a remis Federației Române de Baschet un ultim avertisment în cazul CSM Târgoviște, iar clubul a ajuns la un acord cu Dikeoulakos.

Chiar mai mult, CSM Târgoviște a plătit lui George Dikeoulakos prima tranșă de bani din datoria de 107.525 euro dictată de BAT. Conform surselor noastre din cadrul FIBA, suma a fost remisă de clubul din Târgoviște la începutul acestei luni. Deoarece pe data de 4 august clubul din Cetatea Chindiei a fost sancționat și în cazul Ivanka Matic, CSM s-a văzut nevoită să ajunge la un acord și cu sportiva de origine bosniacă. 

În acest mod sancțiunea dictată de BAT a fost ridicată pentru moment de către forul internațional, iar conducerea clubului din Târgoviște va putea efectua transferuri internaționale.

Aceleași surse au mai precizat că un alt club din Liga Națională de Baschet feminin se află într-o situație similară echipei dâmbovițene, fără a menționa mai multe detalii pe această temă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!