Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște, obligată la plata a 33.250 euro către Ivanka Matic

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.04.2015

Matic a evoluat în Euroligă pentru Târgoviște, în stagiunea 2012/2013, având un salariu stagional de 115.000 euro / Foto: Răzvan Păsărică

CSM Târgoviște se confruntă cu mari probleme juridice. Gruparea din Cetatea Chindiei a fost obligată recent de către Tribunalul Arbitral Baschetbalistic la plata unor despăgubiri bănești, către Ivanka Matic. Fostului pivot de origine bosniacă, ce a acționat clubul la BAT pentru plata sumei de 115.000 euro - reprezentând salariu pentru sezonul 2013/2014 -, i s-a acordat parțial câștig de cauză, CSM Târgoviște având obligația de a-i oferi sportivei suma de 33.250 euro.

În acestă dispută clubul din județul Dâmbovița l-a avut pe Adrian Fetcu, originar din Iași, ca și reprezentant legal. Caracterizată de arbitrul FIBA ca fiind probabil cea mai lungă cauză, ca și durată, din istoria tribunalului baschetbalistic, motivarea deciziei are 9 capitole, 104 paragrafe și 27 de pagini. Întregul document poate fi accesat la această adresă.

După cum bine știți, campioana României la baschet feminin are la activ o interdicție de a efectua transferuri, impusă de către FIBA, ca urmare a neîndeplinirii unei alte decizii a tribunalului baschetbalistic. Concret, CSM Târgoviște trebuie să-i remită lui George Diekoulakos şi agenţiilor săi suma totală de 107.525 euro.

Rămâne de urmărit dacă conducerea clubului târgoviștean va găsi resursele necesare pentru a stinge datoriile foarte mari înregistrate în ultimii ani.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!