Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște se impune fără probleme la Alexandria

Valentin Todea

Valentin Todea
01.02.2017

Într-un meci din etapa a 12-a a primei faze din sezonul regulat al LNBF, CSM Târgoviște a trecut de CSBT Alexandria în deplasare cu scorul de 53-66 (23-13, 12-22, 9-18, 9-13). În urma acestei victorii, trupa pregătită de Cătălin Tănase a avansat pe locul doi în clasament.

Gazdele au început mai hotărâte confruntarea și au terminat primul act cu un avantaj de zece lungimi, Shanita Arnold punând capăt primelor zece minute cu o reușită din spatele semicercului. La reluare, vizitatoarele au început cursa de recuperare a deficitului, însă o perioadă Alexandria a reușit să le țină la distanță. Mullings a executat un three-point play pentru 28-20, în timp ce tandemul Toma – Coker a făcut ca tabela să indice 28-26. Elena Dincă a egalat pentru Târgoviște, 28-28, pentru ca tot ea să înscrie de la mare distanță, 30-31. Arnold a replicat prin același procedeu, 33-31, însă la pauza mare scorul avea să fie egal, 35-35, după ce Larisa Toma a punctat din apropiere.

În cea mai mare parte a sfertului trei, combatantele au alternat la conducere. Dincă transformă din nou de la 3 puncte pentru ca scorul să fie 44-48. Aceeași jucătoare marchează din nou spatele arcului de cerc, 44-53, scor care avea să se înregistreze înaintea actului patru, atunci când dâmbovițencele au știut să-și conserve avantajul, impunându-se în final la o diferență de 13 puncte.

Porchia Green a fost principala remarcată de la CSM Târgoviște cu 11 puncte, 7 recuperări, 9 pase decisive și o intercepție. Elena Dincă a strâns 17 de puncte, 2 recuperări, un assist și 2 intercepții, în timp ce Monique Coker a contabilizat 12 puncte, 10 recuperări, 5 pase decisive, 3 intercepții și un capac.

De cealaltă parte, Megan Mullings s-a evidențiat în special pentru gruparea din Teleorman. Americanca și-a trecut în cont 17 puncte, 5 recuperări și 3 capace. Shanita Arnold a avut 12 puncte, 10 assist-uri, 5 recuperări și 2 intercepții, în timp ce Sattoria Rule a fost autoarea a 12 puncte.

*Foto: Dudea Cristian

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!