Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviste, în pericol de a nu participa în următoarea ediție de campionat

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.06.2017

Târgoviste a câstigat Cupa României în 2017

CSM Târgoviste este foarte aproape de a nu participa în următoarea ediție a Ligii Naționale de Baschet feminin. La sedința Biroului Federal din 10 ianuarie, clubul dâmbovițean a fost avertizat că dacă nu va face dovada îndeplinirii cumulative a condițiilor impuse de către forul românesc, printre acestea regăsindu-se achitarea în cuantum de 50% a datoriilor către Diekoulakos si Matic respectiv prezentarea unui angajament pentru cealaltă parte de 50%, nu se va putea înscrie în ediția 2017/2018 a Ligii Naționale de Baschet feminin.

În cazul Dikeoulakos, tehnicianul grec a înregistrat, în ianuarie, o cerere de recunoastere a hotărârii arbitrale dictate de BAT la Tribunalul Dâmbovița. Sentința instanței a întârziat să apară deoarece fostul presedinte, Ciprian Iugulescu, a formulat o intervenție accesorie prin care a solicitat instanței să devină parte în proces si să apere interesele clubului din cetatea Chindiei. Pe data de 8 mai, instanța i-a respins solicitarea lui Iugulescu pentru că nu îndeplinea toate criteriile prevăzute de lege. Fostul presedinte a declarat apel, iar pe 22 mai dosarul s-a înaintat la Curtea de Apel Ploiesti, iar cauza a fost suspendată.

S-a făcut apel şi procesul a fost suspendat. După acest apel, şansele ca procesul să se finalizeze înainte de începerea campionatului sunt extrem de mici. Iar acest lucru, coroborat cu decizia Biroului Federal din 10 ianuarie 2017, ne va bloca în ceea ce priveşte activitatea echipei de baschet. Ne vom adresa federaţiei şi vom vedea ce se întâmplă în instanţă. Sezonul trecut aveam două variante: să desfiinţăm echipa sau să ne chinuim. Sezonul viitor este posibil ca nici măcar să nu ne mai putem chinui... Urmările sunt urâte - a declarat actualul presedinte, Ciprian Prisăcaru, pentru jurnaluldedambovita.ro.

Ciprian Prisăcaru a mai adăugat că nu îsi asumă nimeni plata către Dikeoulakos fără o sentință judecătorească, iar în acest sens a formulat Biroului Federal o solicitare prin care să deroge de la condițiile prevăzute în sedința din 10 ianuarie. Solicitarea clubului va fi analizată astăzi, 12 iunie, în forul românesc.

Tot astăzi, la Curtea de Apel Ploiesti, are loc judecarea apelului formulat de Ciprian Iugulescu.

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tepes :

    Golanie
    Sincer sper sa se gate aceasta golanie de la targoviste... urat ce a fost acolo si cel mai urat e ca federatia romana nu a luat atitudine pana acum!!!

    cu 6 ani în urmă (12.06.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Usor de zis! Da' ce pui în loc? Alba Iulia out, Tirgoviște out, Arad destul de subțire, la Cluj se strânge cureaua etc. Tragem obloanele? Adevărat, aici sunt de achitat datorii istorice! Iar datoriile e legal obligatoriu, moral pe deasupra, să fie plătite! Totuși, nu înteleg cum dintr-un buget de 9 milioane lei al CSM-ului nu se achită acea datorie în conditiile in care majoritatea instantelor sportive au hotărât asta!

      cu 6 ani în urmă (12.06.2017)
    Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    VAI-VAI
    Cu cine vor tine arbitri sezonul urmator ?

    cu 6 ani în urmă (12.06.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Cu mă-ta(clar și cu cratimă)! Te pătrunde bine, văd, scârbavnicul mădular al grijii de alții!

      cu 6 ani în urmă (13.06.2017)
    Raspunde
  • CSM Târgoviște TBN :

    csm
    Echipa a fost acceptata in urmatorul sezon de LNBF, dar va avea un lot si mai subtire.

    cu 6 ani în urmă (14.06.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Au bani, pot sa ia pe Murphy, Jeffery, Arnold, Coker, Poole ce au jucat constant din 2014 in LNBF. Green a semnat in Mexic si nu cred ca vor mai reusi sa primeasca, daca doreste sa revina, green-card-ul!

      cu 6 ani în urmă (14.06.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!