Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Târgu Mureș a oficializat primele 6 transferuri

Eduard Popa

Eduard Popa
02.08.2018

csm targu mures baschet transferuri

CSM Târgu Mureș a anunțat oficial legitimarea mai multor jucători locali și a antrenorului principal. Este vorba despre colectivul provenit din baschetul local.

Potrivit anunțului de pe pagina oficială de facebook a noului club, au semnat un angajament cu CSM Târgu Mureș foștii jucători ai BC Mureș: Szabolcs Santa, Kilyen Ors, David Engi, Alin Borșa, Norbert Steff și Tamas Boloni. De asemenea, fostul antrenor secund de la BC Mureș, George Trif, este noul antrenor al echipei.

După cum am anunțat în urmă cu câteva zile, Barnabas Szaszgaspar este directorul tehnic al noului proiect baschetbalistic de la Târgu Mureș, în timp ce pe lista jucătorilor doriți de mureșeni se mai numără foști jucători ai clubului, precum Goran Martinic, Dino Pita sau Jonathan Person. DETALII AICI

Reamintim că BC Mureș a intrat în insolvență după ce a avut datorii de aproape 1 milion de euro față de jucători sau companii care asigur diverse servicii. Printre baschetbaliștii care trebuie să primească bani de la fostul club local se numără și cei care au semnat acum un contract cu CSM Târgu Mureș.

*sursa: facebook CSM Târgu Mureș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!