Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Târgu Mureș găzduiește Memorialul Takács Károly de marți până joi

Andreea Vlase

Andreea Vlase
17.09.2018

CSM Târgu Mureș va fi în următoarele trei zile gazda turneului Memorial Takács Károly. La feminin au răspuns invitației Olimpia CSU Brașov și Universitatea Cluj-Napoca, iar la masculin vor mai participa CSM Mediaș, CSM VSKC Miercurea Ciuc și CSM Sighetu Marmației. La masculin trebuia să joace și Cuza Sport Brăila, dar nu mai poate participa după incidentul grav din weekend.

Memorialul Takács Károly se va disputa la Sala Sporturilor din Târgu Mureș, iar intrarea va fi liberă. Partida dintre CSM Târgu Mureș și Olimpia CSU Brașov deschide turneul marți, de la ora 15:30. După va avea loc prezentarea oficială a echipelor nou-înființatului CSM Târgu Mureș.

Programul turneului Memorial Takács Károly:

Marți, 18 septembrie

Ora 15:30 CSM Târgu Mureș – Olimpia CSU Brașov (feminin)

Prezentarea oficială a echipelor CSM Târgu Mureș

Ora 17:45 CSM Târgu Mureș – CSM Mediaș (masculin)

Miercuri, 19 septembrie

Ora 15:30 CS Universitatea Cluj-Napoca – Olimpia CSU Brașov (feminin)

17:45 CSM Târgu Mureș – CSM VSKC Miercurea Ciuc (masculin)

Joi, 20 septembrie

Ora 14:00 CSM Mediaș – CSM Sighetu Marmației (masculin)

Ora 16:00 CSM Târgu Mureș – CS Universitatea Cluj-Napoca (feminin)

CSM Mediaș va juca în grupa a doua valorică în prima fază a Ligii Naționale de Baschet masculin, iar celelalte trei participante de la turneul mureșean sunt colege în grupa C. La feminin, CSM Târgu Mureș va juca în grupa B, în prima fază a campionatului, în timp ce „U” și Olimpia CSU fac parte din prima grupă valorică.  

Takács Károly, născut în 2 mai 1957, a fost un jucător exponențial pentru Târgu Mureș. A jucat și la echipa națională, la toate categoriile de vârstă. A mai evoluat în primul eșalon la Iași și Sibiu. De numele său s-a legat revenirea baschetului din Târgu Mureș, când a condus Altius spre promovare în 1996. A fost și președinte la club, sub diferite denumiri, până în 2003, după care a fost comisar. S-a stins din viață în 27 august 2017.

*foto: Jeff Warder

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muri92 :

    Multumim....!!
    In sfirsit ceva făcut pt.mureșeni de mureșeni......

    cu 5 ani în urmă (17.09.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!