Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea îl păstrează în lot pe Silviu Lupusavei

Paul Olar

Paul Olar
19.08.2015

CSM-U Oradea continuă colaborarea cu unul dintre cei mai experimentați jucători autohtoni. Este vorba de Silviu Lupusavei, cel care și-a prelungit contractul cu trupa lui Cristian Achim.

Activând pe postul de fundaș, Lupusavei a mai jucat pentru CSM-U în perioada 2011-2013, dar și în stagiunea precedentă, atunci când a bifat 13 meciuri. Prin urmare, baschetbalistul născut în anul 1981 a acumulat medii de 2.2 puncte, 0.9 recuperări și 0.6 pase decisive pentru 2.4 la eficiență.

De asemenea, Silviu a îmbrăcat maieul formațiilor Energia Târgu-Jiu, BC Mureș, BC Timișoara, SCM U Craiova, Știința București sau BC Râmnicu-Vâlcea.

Potrivit site-ului csmoradea.ro, efectivul bihorean arată în felul următor:

Fundași – Will Franklin, Dani Popescu, Andrei Mandache, Radovan Markovic, Sebastian Ionescu, Silviu Lupusavei
Extreme - Sean Barnette, Rareș Pașca, Bobe Nicolescu, Sergiu Pop
Pivoți – Uros Lucic, Salih Nuhanovic, Bogdan Țibîrnă

*Foto: Roby Boroș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!