Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM U Oradea învinge fără drept de apel pe BC Timba Timișoara

Dan Oancia

Dan Oancia
15.02.2015

CSM U Oradea a întâlnit-o în etapa a a XIX-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, în sala „Antonio Alexe”, pe BC Timba Timișoara. Așa cum se preconiza înaintea începerii meciului, gazdele au controlat partida de la început până la sfârșit, chiar dacă primul sfert a fost unul mai echilibrat. În urma înfrângerii de pe malul Crișului Repede, scor 68-84, „urșii” rămân cu o singură victorie în returul campionatului, cea obținută contra „lanternei roșii”, Universitatea Cluj-Napoca.

Dacă după primele 10 minute aveau un avans de doar +2, 17-15, CSM U Oradea s-a distanțat în sfertul dinaintea intrării la cabine, când au ajuns la +16, 47-31. Următorul sfert nu a făcut decât să încheie conturile, oferindu-le amfitrionilor un sfârșit liniștit, scor 67-46. Cu motoarele oprite, bihorenii au pierdut ultima pătrime cu 17-22, astfel că scorul final a fost 84-68.

CSM  U Oradea ocupă poziția a treia a podiumului, după ce a profitat și de pasul greșit făcut de BC Timișoara în Bănie, contra celor de la SCM U Craiova. Într-un clasament al partidelor disputate pe teren propriu orădenii sunt „cocoțați” în frunte, cu șapte victorii și trei înfrângeri.

CSM U Oradea va juca în etapa viitoare la CS Energia Târgu-Jiu, în timp ce BC Timba Timișoara va primi replica echipei CSU Atlassib Sibiu, în sala „Constantin Jude”.

Foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!